Probleme în paradis pentru Speak și Ștefania. DETALIU ca i-a dat de gol: "Nu mai are..."

Data actualizării: | Data publicării:
Ștefania, instagram
Descriere foto: Ștefania, instagram

Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, însă fanii au început să se întrebe dacă au probleme în paradis, după ce au observat un mic detaliu care îi dă de gol.

Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi sunt apreciați pentru felul în care se susțin reciproc, dar și pentru dragostea pe care și-o poartă. Speak și Ștefania au demonstrat în emisiunea  "Asia Express" că fac o echipă pe cinste și că sunt alături unul de celălalt în orice situație. Acest lucru i-a dus pe cei doi până în finala concursului, acolo unde au ieșit pe locul doi. Cu toate astea, cei doi îndrăgostiți au avut parte de cea mai mare și importantă realizare din relația lor: cererea în căsătorie. Speak și-a luat inima în dinți și i-a adresat marea întrebare iubitei sale, Șefania, care i-a răspuns cu un mare "DA". 

Speak și Ștefania s-au despărțit?! 

Deși sunt de nedespărțit, în ultimele zile, cei doi și-au pus fanii pe gânuri, asta după ce, în mai multe Tik Tok-uri postate de Ștefania, aceasta a fost surprinsă fără inelul pe care i l-a oferit Speak.

 „Doar eu am văzut că nu mai are inelul pe deget? Cel primit de la Speak în Asia Express / Unde e inelul de la Speak? / Doar eu am realizat că nu are inelul de la Speak?”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani la Tik Tok-urile Ștefaniei în care nu purta inelul.

@cristinaa.stefaniaa

???? ##fyp ##trending ##vibe ##fy ##trend ##dance ##foryou

♬ Prrrum Challenge - Ilika Cruz



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel