PRO TV a ajuns în atenția CNA-ului, după declarațiile lui Busu despre coronavirus

Data publicării:
Florin Busuioc, captură TV
Descriere foto: Florin Busuioc, captură TV

Pro TV a primit somație din partea CNA-ului, după ce Busu, prezentatorul meteo, a făcut câteva declarații cu privire la noul coronavirus.

Postul de televiziune a ajuns în atenția CNA-ului în urma unor declarații făcute în direct de Busu. Potrivit  informațiilor oferite de paginademedia.ro, postul de televiziune a fost somat de CNA, ulterior. 

Busu nu a fost oprit de colegii săi Mihai Dedu și Andreea Marinescu în timp ce făcea afirmațiie despre COVID-19, lucru care a dus la consecințe.

„Asta e nenorocirea, de fapt. Că micii producători, mici comercianți au fost loviți zdravăn de tot, marile companii n-au nicio treabă pân’ la urmă. Pentru că de acolo a pornit, frate, toată treaba. De la marile companii.

De acolo s-a… stârnit această furtună nenorocită. Eu așa cred. Pentru că ăsta nu este un virus care a apărut din neant, a apărut spontaneu. Ăsta a fost creat. Clar.” a spus Busu, pe 16 decembrie.

Membrii CNA, deranjați de afirmațiile prezentatorului TV!

Cristina Pocora în ședința CNA: „Nu trebuia să se trezească să vorbească despre asta. Mie nu mi se pare potrivit ce a spus el.”

Ramona Sorescu în ședința CNA: „E vorba că în contextul ăsta, părerea lui Busu chiar contează în momentul în care spune ceva. Și poate fi luat de bun. Ceilalți moderatori trebuiau să îl întrerupă.”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel