Prințul Philip și Regina Elisabeta, fotografie memorabilă cu cei șapte strănepoți. Imaginea care a topit internetul

Data actualizării: | Data publicării:

Printul William si Kate Middleton au publicat o fotografie emoționantă a ducelui de Edinburgh și a reginei Elisabeta a II-a alături de cei șapte strănepoți, chiar înainte de înmormântarea prințului Philip. 

Fotografia a fost făcută în anul 2018 de ducesa de Cambridge. În imagine poate fi observat prințul Philip cu brațul în jurul strănepoatei sale, Isla, în timp ce regina, în vârstă de 94 de ani, îl ține în brațe pe prințul Louis. 


Nu este prima oară când Kate, una dintre cele mai fotografiate persoane din lume, se așează  în spatele obiectivului pentru a surprinde cele mai importante momente din viața lor și a copiilor. Aceasta este cunoscută pentru pasiunea ei pentru fotografie, așa că a fost desemnată noul patron al Royal Photographic Society la începutul acestui an. 

 


O a doua imagine cu Regina Elisabeta a II-a și soțul ei a fost distribuită pe pagina de Instagram a Ducelui și Ducesei. Cei doi s-au fotografiat alături de Prințul George și Prințesa Charlotte în timpul unei vizite la Balmoral în 2015.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel