Prinţul Philip, în vârstă de 99 de ani, transferat la un alt spital . Care este starea ducelui de Edinburgh

Prințul Philip, sursă: captură YouTube/ The Royal Family
Descriere foto: Prințul Philip, sursă: captură YouTube/ The Royal Family

Prinţul Philip al Marii Britanii, soţul în vârstă de 99 de ani al reginei Elisabeta a II-a, a fost transferat luni la un alt spital din centrul Londrei.

Prinţul Philip al Marii Britanii a fost transferat luni la un alt spital din centrul Londrei pentru a face investigaţii vizând o problemă cardiacă preexistentă şi pentru a fi tratat de o infecţie.

Philip, ducele de Edinburgh, a fost internat la spitalul King Edward VII din Londra, o instituţie privată, în urmă cu două săptămâni pentru a primi tratament pentru o infecţie care nu a fost dezvăluită, dar care nu are legătură cu COVID-19.

Luni a fost transferat la St Bartholomew's Hospital pentru tratament şi investigaţii suplimentare, a anunţat Palatul Buckingham într-un comunicat.

''Ducele se simte bine şi răspunde tratamentului, dar este de aşteptat să mai rămână în spital până cel puţin la sfârşitul săptămânii'', a mai precizat palatul.

Fotografii şi echipele de televiziune de la spitalul King Edward au văzut, cu ceva timp în urmă, un pacient transportat într-o ambulanţă, protejat de privirile jurnaliştilor de angajaţi ai spitalului purtând umbrele şi de membri ai forţelor de ordine, însă nu a existat nicio confirmare că ar fi fost vorba despre prinţul Philip, potrivit Agerpres.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 02 Martie 2021, 08:28 | Categorie: International
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience