Prinţul Louis a făcut senzație cu reacțiile sale și a atras toate privirile la parada Trooping the Colour de la Londra / Foto

Data publicării:

În timpul ceremoniei Trooping the Colour, care a avut loc sâmbătă la Londra şi a marcat prima apariţie în public de anul acesta a mamei prinţului, prinţesa de Wales, prințul Louis a atras toate privirile.

În timpul paradei militare, prinţul Louis, în vârstă de 6 ani, care a urmărit ceremonia alături de mama, fratele şi sora lui, a fost văzut căscând. Mai târziu, prințul a schiţat nişte mişcări de dans în timpul defilării Gărzii Scoţiene pe melodia ''Highland Laddie''.

Spre deosebire de 2023, Kate nu s-a alăturat celorlalţi membri ai familiei regale pe podium, însă a urmărit evenimentul de la fereastra fostului birou al ducelui de Wellington, alături de copiii ei.

Apoi, familia regală a apărut la balconul Palatului Buckingham, de unde au urmărit parada aeriană.

În timpul spectacolului aerian, William l-a mustrat, într-un mod afectuos pe Louis, sub privirea amuzată a lui Kate. În timpul intonării imnului naţional, sora mai mare, Charlotte, i-a făcut observaţie, spunându-i să stea liniştit.

Foto

Louis este faimos pentru reacţiile amuzante din cadrul evenimentelor regale. La începutul acestei săptămâni, tatăl lui Louis, prinţul de Wales, a spus tuturor sfatul pe care prinţul Louis l-a dat fotbaliştilor naţionalei Angliei înaintea Campionatului European: ''să mănânce de două ori mai mult ca de obicei''.

''Îi duceam pe copii la şcoală în dimineaţa aceasta şi am spus: 'Ce să le spun azi jucătorilor din echipa Angliei?''', a zis William. ''Cel mai bun sfat pe care l-am primit pentru voi a fost să mâncaţi de două ori mai mult ca de obicei''.

'Mi-am imaginat cum o să alergaţi cu burţile pline pe teren, aşa că să nu luăm sfatul fiului meu cel mai mic prea în serios'', a mai spus William.

În timpul Jubileului de Platină din 2022, Louis a scos un strigăt şi şi-a acoperit urechile cu palmele pe când se afla la balconul Palatului Buckingham în timp ce străbunica lui, răposata regină Elisabeta a II-a, îi spunea ce se întâmplă la paradă. Deseori, prinţul Louis cască în timpul evenimentelor majore.

Tânărul prinţ n-a reuşit să-şi reprime mai multe căscături în timpul ceremoniei de încoronarea a bunicului lui, în anul 2023.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andrei Itu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel