Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, un nou parteneriat în lumea afacerilor

Data publicării:
Prințul Harry și Meghan Markle, captură foto Youtube, sursa BBC NEWS
Descriere foto: Prințul Harry și Meghan Markle, captură foto Youtube, sursa BBC NEWS

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, au încheiat un parteneriat cu o firmă de investiţii

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle, au încheiat un nou parteneriat în lumea afacerilor, de data aceasta cu firma de investiţii Ethic, care promovează investiţii financiare respectând anumite criterii de mediu, sociale şi de guvernanţă. 

În plus faţă de investirea unei părţi din economii în afacere, cuplul a devenit şi "partener de impact", a explicat marţi Ethic pe site-ul său, fără a oferi mai multe detalii despre rolul lor exact.

Prinţul Harry şi Meghan "împărtăşesc cu noi multe valori şi, bănuim, cu mulţi dintre voi", a scris Ethic.

"Lucrând împreună, sperăm să informăm, să educăm şi să inspirăm acţiuni la scară largă în jurul unora dintre cele mai importante şi definitorii probleme ale vremurilor noastre", a adăugat firma de investiţii.

Într-un interviu acordat New York Times, cuplul a explicat că doreşte să democratizeze ideea de a investi şi de a o face în companii responsabile.

"În lumea din care provin, nu se vorbeşte despre investiţii (...). Nu ne permitem luxul de a investi, ni se pare atât de chic", a declarat Meghan Markle într-un interviu acordat New York Times.

"Soţul meu spune de ani de zile 'dacă ar exista un loc care să corespundă valorilor noastre, am putea depune banii acolo'", a adăugat ea, menţionând că a auzit despre firma Ethic de la prieteni.

Pe lângă acţiunile lor caritabile, Harry şi Meghan au încheiat mai multe colaborări de la sosirea lor în California, inclusiv parteneriate profitabile cu Netflix şi Spotify.

Prinţul Harry a acceptat, de asemenea, în martie o funcţie de conducere la compania de coaching şi sănătate mintală BetterUp din San Francisco şi urmează să-şi publice memoriile în 2022, notează Agerpres.

 

Prinţul Harry îşi va publica memoriile la sfârşitul anului 2022: „Va împărtăşi experienţele, aventurile, pierderile şi lecţiile de viaţă”

 

Prinţul Harry, care s-a retras împreună cu soţia sa, Meghan Markle, din Casa Regală britanică, îşi va publica memoriile la sfârşitul anului 2022, în care va relata ''greşelile'' şi ''lecţiile învăţate''.

''Am purtat numeroase pălării de-a lungul anilor, la propriu şi la figurat, şi sper ca, prin relatarea poveştii mele - suişurile şi coborâşurile, greşelile, lecţiile învăţate -, să pot ajuta şi să arăt că, indiferent de originile noastre, avem mai multe în comun decât credem'', a declarat prinţul, citat într-un comunicat al editurii newyorkeze.

 

''Scriu acestea nu din perspectiva prinţului care am fost de la naştere, ci a omul care am devenit'', a adăugat prinţul Harry, în vârstă de 36 de ani.


După ce au anunţat că părăsesc familia regală britanică, Harry şi Meghan au acordat în luna martie a acestui an, gazdei de televiziune Oprah Winfrey, un interviu şoc ce a alimentat tensiunile cu familia sa, notează Agerpres. 

 

Printre alte dezvăluiri explozive, Harry şi Meghan au declarat că un membru al familiei regale, al cărui nume nu l-au dezvăluit, şi-a exprimat îngrijorarea în privinţa culorii pielii fiului lor, Archie, înainte de naşterea acestuia, mama sa fiind de rasă mixtă.

 

Penguin Random House a promis la rândul său ''amintiri intime şi sincere'', în care ''prinţul Harry va împărtăşi, pentru prima dată, ''experienţele, aventurile, pierderile şi lecţiile de viaţă care au contribuit la formarea sa''.


Memoriile vor fi publicate în întreaga lume, iar încasările obţinute din vânzări vor fi direcţionate în scopuri caritabile. Ele vor acoperi ''viaţa în lumina reflectoarelor, din copilărie până în prezent'', inclusiv ''angajamentul său militar care l-a condus de două ori pe front în Afganistan şi bucuriile sale în postura de soţ şi de tată'', potrivit Random House.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel