Prinţul Harry şi Meghan lansează un apel la donaţii pentru vaccinuri de ziua fiului lor, Archie

Data publicării:
Meghan Markle și Prințul Harry. Foto Instagram
Descriere foto: Meghan Markle și Prințul Harry. Foto Instagram

Prinţul Harry al Marii Britanii şi soţia sa Meghan marchează a doua aniversare a fiului lor, Archie, printr-un apel la donaţii lansat pentru a ajuta ţările în curs de dezvoltare să primească vaccinuri împotriva coronavirusului.

Ducele şi ducesa de Sussex au publicat joi un comunicat pe site-ul fundaţiei lor, Archewell, îndemnându-i pe oameni să doneze 5 dolari. 


''Cu o donaţie de doar 5 dolari, puteţi acoperi costul unei doze pentru cineva care are nevoie. Şi pentru că am reuşit să asigurăm sprijinul mai multor organizaţii, acei 5 dolari pe care îi oferiţi se vor transforma automat în 20 de dolari - acoperind costul a patru doze'', se arată în comunicat.

 

''Nu ne putem gândi la un un mod mai rezonant de a onora ziua de naştere a fiului nostru'', a încheiat cuplul, care locuieşte în California.

 

''Dacă ne implicăm cu toţii, cu compasiune, atât pentru cei pe care îi cunoaştem cât şi pe care nu îi cunoaştem, putem avea un impact profund. Chiar şi o mică contribuţie poate declanşa o reacţie în lanţ. Împreună ne putem înălţa, proteja şi îngriji unii pe alţii", au adăugat cei doi.

 

Apelul vine într-un moment în care India este devastată de un tsunami de cazuri de COVID-19, iar ţările mai sărace continuă să aibă acces insuficient la vaccinuri, situaţie care ameninţă să prelungească actuala pandemie, notează Agerpres. 


Archie Harrison Mountbatten-Windsor, al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul britanic şi al optulea strănepot al reginei Elisabeta a II-a, a venit pe lume la data de 6 mai 2019, la o clinica privată din Westminster, Marea Britanie.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel