Prințul Harry RUPE tăcerea despre RUPTURA de Familia Regală: A devenit TOXIC. Îmi DISTRUGEAU sănătatea MINTALĂ

Data publicării:
Prințul Harry și Megan Markle, foto Instagram/SussexRoyal
Descriere foto: Prințul Harry și Megan Markle, foto Instagram/SussexRoyal

Prințul Harry spune că s-a mutat din Marea Britanie pentru că presa îi distrugea sănătatea mintală.

Prințul Harry declară că s-a mutat din Marea Britanie pentru că presa „toxică” îi distrugea sănătatea mintală: „Nu a fost un abandon, ci un pas înapoi”.

Vina retragerii de la îndatoririle regale revine în primul rând presei britanice, începând cu tabloidele, a declarat prințul Harry.

Harry a vorbit la „The Late Late Show” despre o ostilitate a presei care risca să-l înnebunească.

„Mediul devenise foarte greu, după cum mulți au putut vedea, presa britanică îmi distrugea sănătatea mintală”, i-a spus Harry prezentatorului James Corden.

Interviu fusese înregistrat înainte de decizia recentă a lui Harry și a soției sale Meghan de a confirma definitiv renunțarea la îndatoririle regale.

„M-am gândit că acel mediu (media) a devenit toxic”, a spus Harry, care în trecut a acuzat tabloidele de prejudecăți cu privire la originile soției sale, scrie ANSA.

„Am făcut ceea ce ar fi făcut orice soț și orice tată”, a adăugat acesta, spunând despre mutarea în America că „nu a fost un abandon, ci un pas înapoi”.

Meghan și Harry nu-și mai reiau îndatoririle de membri ai Casei Regale

Harry și Meghan au anunțat-o recent pe regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii că nu îşi vor relua îndatoririle de membri ai monarhiei britanice.

Într-o declarație a Palatului Buckingham, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a declarat „întristată de decizie”, dar a spus că Harry și Meghan „vor rămâne membrii iubiți ai familiei”.

Meghan şi Harry aşteaptă al doilea copil, iar Palatul Buckingham a transmis într-un comunicat de presă că regina Elisabeta, prinţul Charles şi întreaga familie sunt „încântaţi” de vestea noului bebeluş, citează Mediafax.

Meghan și Harry, părinți pentru a doua oară

Vestea privind sarcina lui Meghan Markle a apărut după ce fotograful Misan Harriman, a postat pe reţelele de socializare o fotografie cu cei doi. În imagine apar cei doi soţi, stând în iarbă sub un copac. „Meg, am fost acolo la nunta ta pentru a asista la începutul acestei poveşti de dragoste şi prietena mea, sunt onorată să o surprind crescând”, a scris Harriman: „Felicitări Ducelui şi Ducesei de Sussex pentru această veste minunată!”.

Ştirea a venit la doar câteva luni după ce Meghan a dezvăluit că a suferit un avort spontan în iulie 2020, potrivit DC NEWS.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel