Prințul Harry a decis: Numai după moartea reginei Elisabeta a II-a

Data publicării:
Printul Harry, captură foto Youtube
Descriere foto: Printul Harry, captură foto Youtube

Un nou motiv ca prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, să rămână în centrul atenției mass-media din Statele Unite și din Marea Britanie. O atenție care a fost, printre altele, una dintre cauzele care au determina cuplul să se despartă de familia regală și să renunțe se mute departe de Regatul Unit, spre deliciul presei mondene.

Astfel, cotidianul britanic Daily Mail a anunțat că al doilea volum al memoriilor la care lucrează prințul Harry va fi publicat numai după moartea reginei Elisabeta a II-a. O veste care, firește, a ridicat o serie de întrebări și va fi speculată din plin. Ce va cuprinde acea a doua parte a memoriilor? Ceva compromițător? 

 

Cum se întâmplă de obicei, vor curge și răspunsuri, care de care mai bizare și, mare din ele inventate, venite din surse ”apropiate” fie de prinț, fie de Meghan, fie de altcineva. De fapt, chiar și informația cu publicarea celei de a doua părți este tot pe surse, de la editura americană Penguin Random House.

 

Citește continuarea pe DCBusiness. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel