Prințesa Kate a renunțat la uniforma regală și a început o transformare de stil. Cum s-a îmbrăcat la cea mai recentă ceremonie / Video

Data publicării:
Kate Middleton. Captură foto: X/ Harper’s BAZAAR
Descriere foto: Kate Middleton. Captură foto: X/ Harper’s BAZAAR

Prințesa Kate și prințul William au participat la ceremonia de întâmpinare a președintelui sud-coreean Yoon Suk Yeol și a primei doamne Kim Keon Hee, aflați într-o vizită oficială în Regatul Unit al Marii Britanii.  

În ultimele luni, Prințesa de Wales a renunțat la uniforma regală caracteristică, care de obicei este compusă din rochii midi sau rochii palton - și a început o transformare de stil.

Schimbarea de stil a prințesei de Wales constă în costume moderne monocrome, pe care le-a purtat la angajamentele publice din ultima vreme, la evenimente și chiar la Cupa Mondială de Rugby.

La ceremonia de întâmpinare a președintelui sud-coreean Yoon Suk Yeol și a primei doamne Kim Keon Hee, Kate, alături de Prințul William, a participat la o ceremonie organizată la parcul Horse Guards Parade din Londra. La eveniment a purtat o capă roșie pe care a accesoizat-o cu o pălărie de aceași culoare.

 

Kate a participat la o ceremonie organizată la parcul Horse Guards Parade din Londra alături de Prințul William, Regele Charles al III-lea și Regina Camilla pentru a-i întâmpina pe președintele Yoon Suk Yeol și pe Kim Keon Hee, scrie harpersbazaar.com.

Kate purtat o capă roșie pe care a accesoizat-o cu o pălărie de aceași culoare

Pentru această ocazie, care marchează a doua vizită de stat găzduită de rege, Kate a uimit într-o rochie cu mantie semnată Catherine Walker, de un roșu aprins.

Ținuta festivă  a fost compusă dintr-un palton cu pelerină împodobit cu o fundă mare la decolteu, care ascundea o rochie roșie mai scurtă, asortată. Kate a completat look-ul monocromatic îndrăzneț cu o pereche de pantofi din piele de căprioară purpurie de la Gianvito Rossi, o pălărie roșie cu boruri largi și o geantă de umăr dreptunghiulară roșie cu o fundă mică, de la Miu Miu.

În ceea ce privește bijuteriile, Kate a purtat două piese importante care au aparținut cândva Prințesei Diana: inelul de logodnă cu safire și diamante, bineînțeles, și un set de cercei cu safire și diamante asortate.

Prințul William a îmbinat subtil culorile cu soția sa printr-o cravată roșie, pe care a purtat-o ​​cu o cămașă albă și un costum bleumarin.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel