Prinţesa Eugenie a Regatului Unit a DEZVĂLUIT numele pe care l-a ales pentru fiul ei

Data actualizării: | Data publicării:
Prinţesa Eugenie, sursa captură yotube/ The Royal Family Channel
Descriere foto: Prinţesa Eugenie, sursa captură yotube/ The Royal Family Channel

Prinţesa Eugenie a Regatului Unit, nepoată a reginei Elisabeta a II-a, şi soţul său, Jack Brooksbank au dezvăluit numele ales pentru fiul lor.

Cei doi au ales pentru fiul lor numele August Philip Hawke Brooksbank, conform unui anunţ făcut sâmbătă de Palatul Buckingham, potrivit Agerpres.

Primul copil al celor doi s-a născut în cursul acestei luni. Prinţesa şi soţul său au ales şi numele Philip în semn de respect pentru prinţul consort Philip, în vârstă de 99 de ani, aflat în prezent în spital pentru a se odihni şi a fi ţinut sub observaţie după ce nu s-a simţit bine în ultimele zile.

"Prinţesa Eugenie şi Domnul Jack Brooksbank au anunţat că şi-au numit fiul August Philip Hawke Brooksbank", conform unui anunţ pe contul de Twitter al Palatului Buckingham, mesaj care însoţeşte o fotografie cu cuplul princiar şi copilul.

"Cuplul este mişcat de urările de bine pe care le-a primit cu ocazia naşterii primului lor copil", se mai arată în mesaj.

Micuţul August Philip este cel de-al 9-lea strănepot al reginei în vârstă de 94 de ani. Eugenie este fiica mai mică a celui de-al treilea copil al reginei, prinţul Andrew şi al fostei sale soţii, Sarah Ferguson, ducesă de York. Prinţesa Eugenie este a 10-a în ordinea descendenţei la tronul Regatului Unit. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel