Regina Elisabeta, din nou străbunică. Prinţesa Beatrice, fiica cea mare a prinţului Andrew, este însărcinată

Data publicării:
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi / foto Facebook/ The Royal Family
Descriere foto: Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi / foto Facebook/ The Royal Family

Una dintre nepoatele reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, prinţesa Beatrice, care s-a căsătorit anul trecut cu omul de afaceri italian Edoardo Mapelli Mozzi, este însărcinată cu primul copil al cuplului, a anunţat biroul de presă de la Palatul Buckingham.

Bebeluşul, primul pentru Beatrice - fiica cea mare a prinţului Andrew cu Sarah, ducesă de York -, urmează să se nască în toamna acestui an.

"Regina a fost informată, iar ambele familii sunt încântate de această veste", se afirmă în comunicatul de presă publicat de Palatul Buckingham.

Sexul bebeluşului nu a fost deocamdată dezvăluit.

Prinţesa Beatrice, care ocupă locul al nouălea în ordinea de succesiune la tron, şi Edoardo Mapelli Mozzi s-au căsătorit anul trecut în cadrul unei ceremonii private organizate la Capela Regală a Tuturor Sfinţilor de pe domeniul Castelului Windsor. Ei şi-au amânat nunta, programată iniţial pentru luna mai 2020, din cauza restricţiilor generate de pandemia de COVID-19.

Sora mai mică a prinţesei Beatrice, Eugenie, şi părinţii lor au participat la eveniment - desfăşurat fără tradiţionala pompă a nunţilor regale din trecut -, alături de regina Elisabeta a II-a şi soţul acesteia, regretatul prinţ Philip.

A fost pentru prima dată când regina şi soţul ei au participat în 2020 la un eveniment după declanşarea pandemiei.

Prinţesa Beatrice este unul dintre cei opt nepoţi ai suveranei britanice.

Bebeluşul ei va fi cel de-al 12-lea strănepot al reginei Elisabeta a II-a şi, totodată, al treilea strănepot regal care se va naşte în 2021.

Meghan, ducesa de Sussex şi soţia prinţului Harry, urmează să nască şi ea în curând, în timp ce Zara Tindall, cea mai mare dintre nepoatele suveranei, l-a născut deja pe cel de-al treilea copil al ei, un băiat, în luna martie, notează Agerpres. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel