Prin ce trecea Dan Puican după moartea Stelei Popescu. Fostul soț al actriței a decedat în timpul unui peperinaj

Data publicării:
Dan Puican și Stela Popescu, colaj foto, sursa facebook
Descriere foto: Dan Puican și Stela Popescu, colaj foto, sursa facebook

Fostul soț al Stelei Popescu s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani, în timpul unui pelerinaj. Cu câteva luni înainte să moară, Dan Puican a povestit tot ce avea pe suflet în legătură cu fosta sa soție.

Regizorul Dan Puican, fostul soț al Stelei Popescu, a decedat la vârsta de 88 de ani, în timp ce se afla în Sâmbăta de Sus, acolo unde urma să participe la Pelerinajul sărbătorii de Sfânta Maria. Decesul acestuia a fost confirmat de către Alexandru Arșinel la Antena 3.

„Dan Puican a avut nu numai calitatea de soț al Stelei Popescu, a fost unul dintre cei mai mari prieteni ai artiștilor români”, a declarat actorul Alexandru Arșinel.

Moartea marii doamne a teatrului românesc, Stela Popescu a șocat  o țară întreagă. Deși au trecut aproape patru ani de când regretata actriță a fost găsită fără suflare de către fiica ei, în propria locuință, cei care au iubit-o nu au trecut nici în acest moment peste această tragedie. Printre aceștia s-a numărat și fostul soț al Stelei Popescu, Dan Puican. 

Acesta a vorbit despre  marea sa iubire alături de care a trăit 20 de ani, spunând că un semn divin i-a legat după moartea actriței.  Dan Puican a declarat că a avut grijă ca fostei sale soții să nu-i lipsească lumina și rugăciunile, motiv pentru care mergea săptămânal la biserică și anual îi pregătea un parastas, așa cum se cuvine.

”Am visat-o de multe ori, nu știu exact ziua în care am visat-o, dar am visat-o că eram la radio și făceam înregistrare cu ea. Mă duc la biserică, așa cum fac în fiecare săptămână, nu mă duc la Cernica (nr. acolo este îngropată actrița) și aprind câte o lumânare pentru ea. O să aprind și acum de Paște. Mă mișc mai greu în ultima vreme, așa că nu am fost întotdeauna la biserică. La Cernica mi-e foarte greu să ajung. Am ajuns când a împlinit trei ani, cu niște prieteni, i-am aprins o lumânare și ne-am rugat pentru ea. Atunci am făcut și un parastas. Și la un an și la doi ani și la trei ani. Lumea din ziua de astăzi este atât de preocupată și de stresată că uită de cei care au plecat”, spunea Dan Puican la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel