Primul soț al Stelei Popescu, mărturisiri durerose despre regretata artistă: "Îmi este dor de ea"

Data publicării:
Stela Popescu, sursa TVR, captură youtube
Descriere foto: Stela Popescu, sursa TVR, captură youtube

Dan Puican, primul partener de viață al Stela Popescu a făcut mărturisiri dureroase despre regretata artistă.

Lumea teatrului românesc a fost devastată de durere, după ce Stela Popescu, una dintre cele mai apreciate actrițe s-a stins din viață. Aceasta a murit pe data de 23 noiembrie 2017, chiar înainte de a împlini vârsta de 82 de ani, în urma unui atac cerebral vascular. Dispariția Stelei Popescu a lăsat o mare durere în sufletele celor care au cunoscut-o.

Unul dintre cei care au iubit-o nespus de mult pe regretata actriță este primul ei soț, Dan Puican. Faimosul regizor, pe care Stela Popescu l-a părăsit pentru Puiu Maximilian, nu a putut să o dea uitării pe femeia care a iubit-o mai presus ca orice pe lumea asta. Acesta a mărturisit că îi este dor de ea și uneori îi mai apare și în vis.

„Au trecut deja trei ani de la decesul Stelei, pe care am iubit-o și am îndrăgit-o mereu. Îmi este dor de ea, chiar dacă noi ne-am despărțit, în tinerețe. Nu ne-am mai înțeles, dar am rămas prieteni, venea la noi acasă, la masă, râdeam împreună. Nu am ascuns asta niciodată. Nu am mai fost la cimitir la Stela pentru că este foarte departe, însă soția mea a împărțit niște pachete, la trei ani de la moartea ei, de pomană. Asta facem în fiecare an. Acum, cu pandemia asta, nu mai are timp lumea să se gândească la artă, la teatru.”, a declarat regizorul Dan Puican pentru impact.ro.

Chiar dacă soarta nu i-a vrut împreună, cei doi au rămas buni prieteni. Mai mult decât atât, acesta i-a organizat chiar și un parsatas fostei sale soții, la trei ani de la deces.

„Cu câteva zile înainte de decesul ei, survenit pe 23 noiembrie 2017, eu și soția mea o invitasem pe Stela la un pahar de vin, ne întâlneam adesea, la noi acasă, ca să mai stăm la povești. Am visat-o pe Stela acum o lună. Se făcea că eram împreună în deplasări, unde mai mergeam împreună, dar a fost doar un vis, știu că Stela nu o să se mai întoarcă”, a completat regizorul pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel