Primele imagini din camera de lux a bebelușului. Cum o așteaptă Hadid pe fetița ei

Data publicării:

Hadid a pregătit o cameră prețioasă pentru fetița ei

Frumoasa Gigi Hadid a devenit mamă pentru prima oară. Deși emoțiile sunt de nedescris, aceasta s-a pregătit conform tradiției și a aranjat camera feriței. 

Gigi Hadid a arătat primele imagini cu locul unde va petrece zilnic alături de  fetița ei. 

În prima imagine putem observa o toaletă de zi a fetiței, și un balansoar pentru bebelușa ei. Vedeta a ales în prima imagine culori deschise, ceea ce reprezintă  o viață prosperă. 

În a doua imagine vedem, din nou, culori deschise, este camera fetiței plină cu jucării. Păpușile și unicornii nu lipsesc din peisaj. Pernele sunt alese special pentru un somn liniștit. La prima vedere, se pare că, vedeta a optat pentru lucruri simple, dar de calitate. 

Mai mult, vedeta arată în a treia imagine, că o așteaptă nopți îndelungate cu povești spuse fetiței. Bibiloteca colorată cu diferite cărți pentru copii, dă o notă de viața, de longevitate și de speranță, venite o dată cu bebelușa vedetei. 

Gigi Hadat a ales și pătuțul pentru fetiță, care este confecționat dintr-un lemn rezistent și așezat lângă biblioteca cu cărți, ca să-i fie mai ușor să ajungă la ele. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel