Primele imagini de la parastasul de 40 de zile al lui Petrică Mâțu Stoian. Impresarul Doru Gusman nu a invitat-o la pomană și pe Niculina Stoian

Data publicării:

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață în urmă cu 40 de zile și lăsat multă durere în sufletele oamenilor. Iată primele imagini de la pomana regretatului artist. 

Veste morții lui Petrică Mâțu Stoian a îndurerat o lume întreagă. Regretatul artist s-a stins din viață în urmă cu 40 de zile, într-un mod fulgerător, mai ales că acesta nu dădea semne de boală. 


Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață la la vârsta de 64 de ani, în urma unui șoc septic. Regretatul artist a fost infectat cu noul coronavirus. Pentru a rezolva sechelele pulmonare cu care a rămas în urma infecției, artistul a ales să facă terapie în camera hiperbară. Pe data de 5 noiembrie, Petrică Mâțu Stoian a mers la o clinică privată pentru a face acest tratament, acolo unde și-a dat și ultima suflare.


Impresarul Doru Gusman s-a ocupat de pomana de 40 de zile de la moartea bunului său prieten, care are loc astăzi la Craiova, acolo unde se află trupul neînsufletiț al lui Petrică Mâțu Stoian. Doru Gusman a invitat peste 100 de persoane la parastas, printre care și pe surorile artistului. 


„Da, așa este. Mâine facem parastasul de 40 de zile. Vor fi prezenți oamenii care chiar l-au iubit pe Petrică. Sunt 100 și ceva de persoane invitate. Eu am invitat pe toată lumea. Și pe surorile lui. Chiar mi-aș dori să vină.Eu nu port dușmănie și îmi doresc să fie prezenți cei din familia lui Petre.Tot ce am luat, le dau lor de pomană. Dacă vin, lor le voi da tot”, a spus Doru Gușman.


Surorile lui Petrică Mâțu Stoian vor face o pomană separată la Isverna, satul natal al regretatului artist. 


Una dintre surorile regretatului interpret spune că nu știe dacă va participa la pomana organizată de impresarul Doru Gusman, dar va merge sigur la parastasul făcut de sora ei la Isverna. 


”O să consult și familia să decidem, că nu suntem hotărâți deocamdată. Facem parastas separat, noi o să facem separat, noi facem la Isverna la țară, iar aici la Craiova face dumnealui. Nu facem deodată toți, noi o să facem cu oamenii de la țară acolo”, a spus sora cântărețului, potrivit CANCAN.RO. 

 

Doru Gușman nu a invitat-o și pe Niculina Stoian la pomana de 40 de zile. Impresarul a enumerat câteva dintre persoanele publice care vor fi prezente astăzi. 

”Am chemat prieteni de-ai lui, cărora dacă le curge o lacrimă e singeră, cei care l-au iubit și pe care i-a iubit: Constantin Enceanu, Mariana Ionescu, Maria Dragomiroiu, Cristi Bănățeanu, mulți...”, a spus Doru Gușman pentru Oltenia TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel