Primele imagini de la înmormântarea lui Victor Socaciu. Câți oameni au mers să îl conducă pe ultimul drum /FOTO

Data publicării:

Victor Socaciu a fost condus astăzi pe ultimul drum în localitatea Cornu. Primele imagini de la slujba de înmormântare. 

Astăzi, trupul neînsuflețit al lui Victor Socaciu va fi condus pe ultimul drum. 


Victor Socaciu s-a stins din viață luni, 27 septembrie, la vârsta de 68 de ani. Regretatul artist era grav bolnav și a murit pe patul de spital, după ce medicii nu au reușit să îl mai salveze.


Familia artistului i-a respectat ultima dorință, așa că trupul neînsuflețit al lui Victor Socaciu a fost înmormântat în localitatea Cornu de Jos, județul Prahova. Slujba de înmormântare a avut loc la Biserica Sfânta Cuvioasă Parascheva din Cornu de Jos. 


Soția lui Victor Socaciu, Brândușa Simion, a mărturisit că ea și-ar fi dorit ca artistul să fie înmormântat la Cimitirul Bellu din Capitală, dar aceasta a fost ultima lui dorință deoarece își petrecuse ultimii ani la Cornu alături de familia lui. 


„Înmormântarea va fi joi la ora 12.00 la Cornu, pentru că asta a fost ultima lui dorință, a fost locul unde ne-am petrecut cei mai frumoși ani împreună, acolo a vrut să fie înmormântat. Eu mi-aș fi dorit, și poate și copiii, să fie înmormântat la Bellu, dar dacă asta a fost ultima lui dorință eu nu-mi permit să o încalc nici măcar cu gândul”, a spus Brândușa Simion, relatează Cancan.


Au apărut primele imagini de la înmormântarea lui Victor Socaciu. Chiar dacă a fost unul dintre cei mai îndrăgiți artișit de muzică folk din România, la slujba de înmormântare au participat doar familia și câțiva apropiați. 

 


La ceremonie au venit soția lui, Brândușa Simion, copiii și câțiva foști colegi de breaslă, potrivit libertatea.ro.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel