Primele declarații ale Biancăi Drăgușanu despre relația cu Gabi Bădălău: „Este un bărbat perfect”

Data publicării:
Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu / foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu / foto Instagram

Bianca Drăgușanu a vorbit pentru prima oară despre legătura dintre ea și Gabi Bădălău. Ce a spus frumoasa blondină despre relația lor?

Bianca Drăgușanu se află în mijlocul unui imens scandal cu fostul ei soț, Alex Bodi. Frumoasa blondină îl acuză ar fi agresat-o de mai multe ori, atât verbal, cât și fizic. Vedeta a făcut publice mai multe fotografii în care apare cu fața desfigurată din cauza bătăilor primite de la Alex Bodi. 


Pe lângă războiul pe care îl duce cu fostul soț, Bianca Drăgușanu se află în atenția tuturor pentru presupusa relație cu Gabi Bădălău. Până acum, niciunul dintre ei nu a declarat dacă zvonurile că ar forma un cuplu sunt sau nu adevărate. 


Invitată în emisiunea Xtra Night Show, Bianca Drăgușanu a vorbit pentru prima dată despre ceea ce este între ea și Gabi Bădălău. 


„În momentul ăsta suntem prieteni. Nu este nimic, decât că este un om extraordinar de frumos, cu o grămadă de calități. Este un bărbat perfect, merită tot ce-i mai bun în lumea asta, dar nu sunt făcută pentru el și nici el pentru mine, cred. Cred că știe”, a spus Bianca Drăgușanu la Antena Stars.


Vedeta are doar cuvinte de laudă la adresa fostului soț al Claudiei Pătrășcanu. Chiar dacă a afirmat că sunt doar prieteni, Bianca Drăgușanu nu neagă că pe viitor ar putea exista o legătura amoroasă între ei. 


„Când a fost întrebat de despărțire ezita să zică. Nu știu, eu nu pot să zic de ce a spus el, eu pot să spun de ce spun eu. A fost promoție în seara aia. Eu știu cine sunt fetele. Chiar sunt vecinele lui, le cunosc. E un bărbat liber și asumat și nu-mi permit să vorbesc despre alegerile lui. Nu cred, dar viața e imprevizibilă. El e perfect din toate punctele de vedere, mie nu-mi stă bine. În momentul ăsta nu sunt pregătită să am... Poate să doarmă Claudia liniștită, că nu i l-a furat nimeni...”, a mărturisit Bianca Drăgușanu. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel