Primăvara ne invită la Teatru. George Smarandache și Radu Micu, la Interviurile Spectacola și DC News

Data actualizării: | Data publicării:
Radu Micu și George Smarandache, la Interviurile Spectacola și DC News
EXCLUSIV
Descriere foto: Radu Micu și George Smarandache, la Interviurile Spectacola și DC News

Radu Micu, actor la Teatrul Excelsior, și George Smarandache, directorul Centrului Cultural „Eugen Ionescu”, din Slatina, și manager al Muzeului Judeţean Olt, vin la Interviurile Spectacola și DC News, luni, de la ora 14:00, pentru a vorbi despre întoarcerea la normalitate în sălile de spectacol. 

Actorul Radu Micu, cunoscut publicului și prin rolurile sale din seriale, filme românești și străine, invită publicul la teatru, după 2 ani de pandemie,  perioadă în care actorii de la Teatrul Excelsior au învățat să se adapteze, să joace cu un public mai restrâns sau să realizeze spectacole online. 

De asemenea, actorul ne povestește și despre cealaltă mare pasiune a sa: gastronomia. Acesta a lansat un proiect, „Rețete povestite”, în care îmbină gătitul cu istoria, aducând în fața publicului rețete românești vechi de sute de ani. 

Slatina iubește arta

George Smarandache, directorul Centrului Cultural „Eugen Ionescu”, din Slatina și manager al Muzeului Judeţean Olt, ne învită la artă și istorie. 

Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, din Slatina are în derulare mai multe proiecte artistice, în care sunt implicate nume mari ale teatrului românesc.

Cu o poveste impresionantă de viață, George Smarandache va povesti despre marile întâlniri pe care le-a avut cu artiști consacrați, dar și cum a ajuns să profeseze în domeniul culturii, după o carieră în domeniul militar. 

Scriitor și dramaturg, a publicat 19 cărți și multe dintre acestea i-au adus premii și recunoașteri. De asemenea, actori de renume, precum Claudiu Bleonț, Marius Bodochi, Adriana Trandafir, Anca Sigartău, Monica Davidescu, Gabriel Fătu și Flavia Cazacu, au jucat în piesele scrise de George Smarandache. 

Ce spectacole ne așteaptă la teatru în perioada următoare, dar și cum s-au adaptat artiștii în perioada pandemiei, aflați luni, de la ora 14:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și  DC News, dar și pe DC News TV. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel