Prima zi de școală. Cum au apărut vedetele alături de copiii lor/ FOTO

Data publicării:
Sursa foto: Anca Serea, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anca Serea, instagram

Astăzi, 5 septembrie, copiii s-au întors la școală. Noul an școlar a început și pentru copiii vedetelor, care au pășit cu mari emoții în curtea școlii.

Vedetele din țara noastră și-au condus azi copiii în prima zi de școală sau grădiniță. Emoțiile au fost copleșitoare, astfel că nu au putut să nu împartă momentele emoționante cu fanii pe rețelele de socializare.

Printre cei care au păși cu emoții în curtea școlii alături de copiii săi se numără și Bianca Drăgușanu și Victor Slav, Andreea Mantea, Anca Serea dar Simona Gherghe.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav, împreună cu Sofia în prima zi de școală

Cele mai mari emoții le-au avut Bianca Drăgușanu și Victor Slav. Cei doi și-au dus fetița pentru prima dată la școală. 

„Eu astăzi am mari emoții, de nu-mi găsesc cuvintele. Sofia merge la școală, de azi este școlar. Ești fericită? Da? Ce sunt alea, mama, emoții? Ești copil fericit? Dar eu sunt, nu mai!”, a spus Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bianca Dragusanu (@biancadragusanu18)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victor Slav (@slavvictor)

 

Fiul Andreei Mantea, un nou început de an școlar

Și Andreea Mantea a avut parte de o zi emoționantă. Fiul vedetei a trecut în clasa a-3-a, iar emoțiile și-au spus cuvântul. Prezentatoarea TV a transmis și un mesaj pe rețelele de socializare. 

„Clasa a 3 a B.? O zi plină de emoții! Prea multe emoții!? Fie că încep azi sau săptămâna viitoare sau peste 2 săptămâni, puii noștri întră intr-un nou an școlar. Sper să fie un an plin de zâmbete, bunătate, blândețe, atenție, multe descoperiri și momente cât mai frumoase! Doamne ajută!?? Le țin pumnii tuturor copiilor, părinților și profesorilor”, a scris Andreea Mantea pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AndreeaMantea (@andreeamantea)

 

 

Anca Serea, fotografie emoționantă alături de copiii săi

Emoții puternice a avut astăzi și Anca Serea. Vedeta s-a fotografiat alături de copilașii săi, în curtea școlii. 

„Prima zi de școală !!! Pentru unii este un nou început, pentru alții o continuare a frumosului drum pe băncile școlii. Indiferent de vârstă, prima zi de școală este încărcată de emoții: de bucuria revederii colegilor și prietenilor dar și a cadrelor didactice, de nerăbdarea de a învață lucruri noi, de nostalgia etapelor lăsate în urmă, de neliniștea specifică unui început. Chiar dacă am trecut deja prin prima zi de școală de foarte multe ori alături de copii, de fiecare dată am sufletul la fel de încărcat de emoții, de fiecare dată mă simt din nou școlar, alături de ei. Să avem cu toții un an școlar cât mai ușor, plin de bucurii și realizări frumoase!”, a scris vedeta pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu copiii.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Sina Serea (@anca_sina_serea)

 

Simona Gherghe, cu copiii la grădiniță

Și Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii „Mireasa”, și-a dus fetița și băiețelul la grădiniță. Prezentatoarea Tv a avut mari emoții.

„Ana, ultimul an de grădiniță! Vlad, grupa mijlocie… Avem pui mari, deja. Bafta, dragi copii și dragi părinți! Să avem un an bun!”, a scris pe Instagram vedeta, care și-a și pozat micuții.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simona Gherghe | TV HOST (@simgherghe)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel