Prima poză cu Liam, fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc. Antrenorul radiază de fericire

Data publicării:
Sursa Foto Instagram Laurentiu Reghecampf
Descriere foto: Sursa Foto Instagram Laurentiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf le-a arătat fanilor prima fotografie cu Liam, băiețelul său și al Corinei Caciuc.

Laurențiu Reghecampf nu-și mai încape în piele de fericire, după ce a devenit tătic pentru a treia oară. Astăzi, iubita sa a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Fără să stea prea mult pe gânduri, antrenorul a mers imediat la spital pentru a-și vedea copilul, dar și pe iubita sa, Corina Caciuc. Acesta nu a putut să se abțină, astfel că a publicat pe rețelele de socializare și prima fotografie cu mezinul familiei. 

Cu zâmbetul pe buze, Laurențiu Reghecampf s-a fotografiat în timp ce îl ține pe fiul său strâns în brațe. La vederea imaginii emoționante, fanii l-au felicitat pe antrenor și i-au transmis numeroase mesaje.

„Să fie binecuvântat ”/ „Felicitări proaspetei Mămici !Felicitări Vouă !!„/ „Felicitări! Să vă trăiască! Să fie sănătos și bucuros!„ / „Sa va trăiască, sa fiți sănătoși întreaga familie.”  / „Sa va trăiască!!! Sa fiți fericiți împreună iar bebelușului sa ii ofere viata bucurii și împliniri!! ”/ , sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Ce nume au ales pentru fiul lor

Antrenorul a publicat pe rețelele de socializare o fotografie emoționantă în care apare alături de ceilalți doi băieți ai săi. În descrierea fotografiei, acesta a dezvăluit și numele fiului său nou-născut.  Se pare că numele ales de proaspeții părinți este „Liam”.  Semnificația acestui nume este "Luptător Aprig".

„Astăzi dimineața s a născut Liam frățiorul vostru !
Va iubește tata”, a scris Laurențiu Reghecampf pe instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

 

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc s-au cunoscut în urmă cu 2 ani de zile 


Laurențiu Reghecampf a vorbit pentru prima oară despre relația cu Corina Caciuc și a dezvăluit cum s-au cunoscut ei doi.


„Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrece, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După am încercat să iau legătura cu ea și să o cunosc cu adevărat. Am cunoscut-o pe Corina în urmă cu 1 an și 8 luni, aproximativ 2 ani.

Nu cred că este important și nu cred că interesează pe nimeni cum ai cunoscut pe cineva. Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se va întâmpla de acum încolo sau care este legătura.

Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria să aibă parte de același lucru”, a declarat Laurențiu Reghecampf în podcastul „Acasă la Măruță”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel