Prima Lună plină a primăverii aduce HAOS în relațiile noastre, din 28 martie

Luna Plină, foto Unsplash/ autor: Ganapathy Kumar
Descriere foto: Luna Plină, foto Unsplash/ autor: Ganapathy Kumar

Așteptată pe 28 martie 2021, Luna Plină din Balanță va avea un impact substanțial, mai ales la nivel sentimental. 

Așezată sub axa Lunii în Balanță și a Soarelui în Berbec, această Lună Plină cu siguranță ne va exacerba emoțiile. Supranumită "Super Worm Moon", "Sap Moon" sau "Waking Moon" de către populațiile native americane, acest eveniment ceresc va pune Berbecul în opoziție, caracterizat prin ardoarea și independența sa, în fața Balanței, renumită pentru echilibru și căutarea „armoniei”. 

Haosul relațional este de așteptat 

Cu două semne la fel de diferite, chiar antagonice, se apropie o perioadă de provocări și întrebări. Curajos, independent și autonom, Berbecul nu se teme de aventură sau de cucerire și are o anumită înclinație spre competiție. Balanța este chiar opusul. Pentru acest semn aerian, armonia și calitatea legăturilor relaționale au prioritate față de restul. Prin urmare, trebuie să ne așteptăm la fricțiuni, deoarece energia zilelor următoare va fi încărcată. Cei mai calmi pot ceda impetuozității Berbecului să-și revizuiască așteptările și să se elibereze de relațiile toxice pe care le-au acceptat pentru comoditate. 

Citește articolul integral pe DC Medical.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 26 Martie 2021, 20:14 | Categorie: Horoscop
Get it on App Store Get it on Google Play