Prima facultate de TikTok din lume a fost inaugurată. Află UNDE

Data publicării:
TikTok, foto Unsplash/ autor: Solen Feyissa
Descriere foto: TikTok, foto Unsplash/ autor: Solen Feyissa

Prima facultate de TikTok din lume a fost deschisă la Kiev, în Ucraina, iar scopul este de educa tinerii pentru a deveni lideri în domeniul social-media.

Prima universitate, unde studenții pot lua cursuri specializate pentru a deveni experți în TikTok, s-a deschis în Kiev, Ucraina.

Universitatea de Cultură şi Arte din Kiev are o facultate dedicată platformei TikTok şi care pregăteşte tinerii pentru un viitor job în acest domeniu.

Un artist și profesor, pe nume Mykhail Poplavskyi, cadru didactic la Universităţii de Cultură şi Arte, va fi primul rector al noii înfiinţatei facultăţi.

„Misiunea mea principală e aceea de ‘ucrainiza’ TikTok-ul şi de a conduce tinerii creativi şi sofisticaţi, tinerii care vor modela istoria modernă a Ucrainei”, a declarat profesorul.

Una dintre profesoarele neobișnuitei facultății va fi Lilija Moschaewa, absolventă a Universităţii de Cultură şi Arte, care va coordona catedra de cultură şi creaţie.

 

Citește continuarea pe DCBusiness.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel