Prima eliminare de la " Dancing on Ice". Cine a plecat acasă

Data publicării:
Sursa foto: Antena 1
Descriere foto: Sursa foto: Antena 1

Ediția de pe 12 martie a emisiunii "Dancing on Ice" a venit și cu prima eliminare.

În ediția de pe 12 martie a emisiunii "Dancing on Ice", de pe Atena 1, o echipă a părăsit competiția. Clasamentul final al serii a adus la duel două perechi: Iulia Albu și Marian și echipa formată din Cătălin Cazacu și Codruța.

Aceasta este și prima eliminare din cadrul acestei emisiuni, iar echipa care a obținut cele mai mici note a fost cea formată din Cătălin Cazacu și partenera sa.

Iulia Albu, prima echipă nominalizată la duel

Prima echipă nominalizată la duel, adică echipa care a primit cele mai mici note, săptămâna trecută, a fost echipa formată din Iulia Albu și Marian. Aceasta a trebuit să se dueleze cu echipa lui Cătălin Cazacu, care a obținut cele mai slabe note în a doua ediție a concursului. Performanțele mai bune, au ajutat-o însă pe Iuia să se salveze și să meargă mai departe în competiție.

Cătălin Cazacu, eliminat de la "Dancing on Ice"

Președintele juriului din această săptămână, Cornel Gheorghe, a fost cel care a decis ca perechea salvată să fie cea formată din Iulia și Marian. Potrivit juriului, cei doi au mai mult potențial, decât perechea formată din Cătălin Cazacu și Codruța.

„Îmi pare rău și o să spun că e vina mea pentru că nu am putut să o duc pe Codruța mai departe, deși mi-aș dori foarte tare. Atât s-a putut. A fost o experiență senzațională pentru mine. Le urez colegilor un drum lung și ușor. Noi ne ducem la soare că ne-a ajuns cu frigul și cu gheața.”, a declarat Cătălin Cazacu, potrivit Click.

Ce echipe au rămas în competiție

Ultimele patru echipe: Sore, Carmen Grebenișan, Nicolai Tand și Cosmin Natanticu au intrat direct în ediția de săptămâna viitoare. În afara dansurilor pregătite de concurenții emisiunii, pe gheața Dancing on Ice – Vis în doi și-a făcut apariția și Masha, o tânără patinatoare din Ucraina, care a încântat publicul cu un dans tribut adus țării sale.

Prezentatorii emisiunii au anunțat că tema ediției de săptămâna viitoare este „filme celebre”, astfel încât concurenții care vor urca pe scenă vor trebui să interpreteze roluri din producții celebre de la Hollywood.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel