Prezentatorii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, clipe de coșmar. Casa lor din Dominicană a fost lovită de uragan

Data publicării:
Sursa foto: instagram, colaj foto Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: instagram, colaj foto Spectacola

Prezentatorii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” au trecut prin momente îngrozitoare, după ce casa lor din Dominicano a fost lovită de uraganul Fiona. 

Radu Vâlcan, Adela Popescu, Cabral și Andreea Ibacka au trecut prin momente de coșmar în Republica Dominicană, acolo unde filmează „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Mai exact, casa acestora a fost lovită de urganaul Fiona. Radu Vâlcan le-a arătat fanilor câteva imagini cu dezastrul lăsat în urma uraganului. Acesta a povestit că a fost o noapte îngrozitoare. Cu toate astea, prezentatorul TV a ținut să precizeze că toată lumea este teafără. 

Prezentatorii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, clipe de coșmar, după casa lor din Dominicana a fost lovită de uragan

„Noaptea trecută s-a întâmplat asta. Fiona, sub toate formele ei, a ajuns și aici, în Republica Dominicană, după prăpădul din Puerto Rico.

Un zgomot și o frică cumplite. Noi…eu, Adela Popescu, Cabral , Andreea Ibacka, copiii noștri, suntem bine, dar aproape de toti ceilalți”, a scris prezentatorul pe rețelele de socializare.

Cabral: „Am pus în geamuri saltelele de la paturile eliberate”

Și Cabral le-a povestit fanilor săi pe rețelele de socializare cum au reușit să treacă peste noaptea în care uraganul Fiona le-a lovit casa din Republica Dominicană. 

„Probabil nu mai avem țiglă pe casă, în toate camerele e plin de apă, curent electric nu mai e de vreo șase ore…

A fost noapte grea, ne-am strâns toți în două camere și am pus în geamuri saltelele de la paturile eliberate… apoi am vegheat copiii cum dorm în timp ce Fiona urla ca nebuna și lovea casă cu toate sărăciile pe care le-a găsit prin zonă, de-am zis că se fărâmă.

Vântul se pare că i-a dat cu 140km/h și cu toate că estimările inițiale au fost că ochiul uraganului trece la 100km de noi… a fost la 18km distanță”, a scris și Cabral pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cabral Ibacka (@cabralibacka)

 

Ce spunea Adela Popescu, înainte să plece în Republica Dominicană

Chiar dacă anul acesta nu s-a mai bucurat de vacanță, fiind implicată continuu în noi proiecte, Adela Popescu s-a arătat a fi recunoscătoare pentru faptul că poate prezenta această emisiune alături de Cabral. Înainte să plece în junglă, aceasta era extrem de curioasă să afle care sunt cei 12 concurenți curajoși, gata să-și înfrunte toate fricile, dar și cum vor arăta probele.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici” nu este doar pentru cei care intră în concurs, ci și pentru mine. Mă bucur că pot face asta cu Cabral, alături de care am prezentat prima emisiune LIVE din viața mea, în urmă cu... nici nu mai contează câți ani. Îi admir pe cei care vor intra în acest reality show pentru curajul de a-și depăși propria condiție. Nu este ușor nici măcar să iei decizia asta, dar să fii acolo, în junglă, departe de tot și toate, având curajul să stai față în față cu necunoscutul. Abia aștept să văd care sunt concurenții, la ce provocări vor fi supuși și cum vor depăși fiecare zi din jungla „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a spus Adela Popescu. 

Cabral, îngrozit de ce a găsit în jungla dominicană

Chiar dacă Cabral a mai fost plecat în Republica Dominicană, unde a prezentat și prima ediție a acestui show, prezentatorul a fost îngrozit și de această dată de condițiile grele pe care le oferă jungla.

„E o umezeală de doamne ferește, o căldură groaznică, niște țânțari...ne îngrozim efectiv de lucrurile prin care vor trece concurenții noștri. Cu unii dintre ei ne știm, cu alții nu ne cunoaștem, urmează să ne întâlnim înainte să intre în tabără, dar vă zicem sincer că nu-i dorești asta niciunui dușman, darămite unui om cu care nu ai nimic de împărțit. E nenorocire. Au aici chestii cu două, patru, cinci, șase, opt picioare și plus că nu vor mânca.”, a declarat și Cabral.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel