Prezentatoare Antena Stars, infectată cu Covid-19 în luna a opta de sarcină: "Să nu fiți niciodată loviți de acest virus parșiv"

Data actualizării: | Data publicării:
Olga Popa, sursa instagram
Descriere foto: Olga Popa, sursa instagram

O cunoscuta prezentatoare de la Antena Stars s-a infectat cu noul coronavirus în luna a opta de sarcină. Vedeta a povestit întreaga experiență.

Olga Popa a trecut printr-o perioadă delicată, după ce s-a infectat cu COVID-19 în luna a opta de sarcină. Vedeta a ținut să le povestească admiratorilor pe rețelele de socializare cum a reușit să facă față virusului care a împânzit o lume întreagă.

Olga Popa a vorbit despre ceea ce a însemnat infectarea pentru ea, dar și despre cum s-a descurcat în această perioadă grea.

„Am reusit sa ma imbolnavesc de Covid-19 in luna a opta de sarcina. Ce ar fi trebuit sa fie vlogul meu de prezentare sau despre ultima perioada frumoasa cu burtica de graviduta, s-a tranformat in vlogul despre experienta Covid- 19. Am ales sa fac un vlog in care sa povestesc pe larg tot ce am simtit in ultima luna de sarcina. De la ziua in care am aflat ca trebuie sa ma injectez zi de zi, pana in clipa in care am scapat cu viata de virusul pe care nici macar cei mai renumiti medici din lume nu stiu exact cum sa il trateze.

Va urez vizionare placuta si va doresc sa nu fiti niciodata loviti de acest virus parsiv. Daca se intampla sa treceti totusi prin experienta Covid-19, sper ca informatiile din acest vlog si tot ce am trait eu pe propria piele sa va ajute sa treceti mai usor peste toate simptomele, starile, panicile si sa va insanatositi cat mai sigur si rapid” a scris Olga Popa, pe Instagramul său.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olga (@olgapopa)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel