Previziunile lunii NOIEMBRIE 2022. Horoscopul lunar pentru fiecare Zodie/ Ascendent

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Maddi Bazzocco
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Maddi Bazzocco

Astrologul Daniela Simulescu ne prezintă horoscopul lunii NOIEMBRIE 2022 pentru fiecare Zodie/ Ascendent. Avem în fața noastră o lună plină de tensiuni. 

Luna noiembrie se dorește a fi una a tensiunilor, a frustrărilor, dar și a renașterilor. Fără doar și poate, evenimentul cel mai important este Eclipsa de Lună/Luna Plină din Taur de pe 8 noiembrie. Cum Luna va fi în conjuncție cu Uranus, este clar că vom fi luați de evenimente, atât pe plan mondial, dar și la nivel individual. Retrogradarea lui Marte în semnul Gemenilor și apropierea lui Jupiter de Neptun în Pești vor pune și ele gaz pe foc. Pentru că vom resimți confuzia prin toți porii. Dar Luna Nouă de pe data de 24 noiembrie poate veni cu un suflu mai optimist, chiar dacă unul superficial. 

Previziuni pentru Berbec/ Ascendent în Berbec

Din start, îți voi spune că nu te vei plictisi deloc în luna noiembrie! Retrogradarea lui Marte, guvernatorul tău își intră în drepturi. Te vei trezi pus pe alte drumuri, nevoit să faci schimbări de pe o zi pe alta în programul tău, obligat să amâni sau să anulezi unele evenimente bătute în cuie. Și dacă vrei să treci mai ușor peste această degringoladă, află că singura metodă va fi capacitatea ta de adaptare. Oarecum, astrele știu ele de ce te plimbă non-stop. Singura constantă va fi schimbarea! 

Previziuni pentru Taur/ Ascendent în Taur

Eclipsa de Lună de pe 8 noiembrie te face protagonistul lunii, Probabil că te întrebi dacă personajul pozitiv sau cel negativ. Ei bine, nici unul, nici altul! Pentru că Luna va fi conjunctă cu Uranus, te poți aștepta la ce nu te-ai aștepta deloc. Pe undeva ai simțit o nevoie de a te detașa de unii oameni sau de unele situații, dar dacă nu ai făcut nimic în acest sens, Uranus te va surprinde. Și cum nu îți plac surprizele, s-ar putea să te victimizezi puțin. În orice caz, ca să fie mai simplu spus: ce nu îți mai trebuie dispare.

Previziuni pentru Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Cel puțin din punctul de vedere al teoriei astrologice, luna noiembrie parte una destul de avantajoasă pentru tine. Dar dacă luăm evenimentele la bani mărunți, vom descoperi că nu este chiar așa. Marte mușcă serios din retrogradare în semnul tău. Senzația principală va fi aceea că ești într-un leagăn și că nu se întâmplă nimic în mod concret. În plus, te vei întâlni cu furia la tot pasul. Vei avea impresia că alții au această problemă, când de fapt e invers. Retrogradarea lui Marte are și unele benefcii: vei prinde curaj în a rezolva chestiuni de care altădată fugeai. Astrele îți atrag atenție asupra micilor accidentări. 

Citește continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel