Previziunile lunii MARTIE 2023. Horoscopul lunar pentru fiecare Zodie/Ascendent

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Glen Carrie
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Glen Carrie

Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News, ne prezintă horoscopul lunii MARTIE 2023 pentru fiecare Zodie/Ascendent. Iată ce urmează în a treia lună din an pentru toate semnele din zodiac!

După două luni care ne-au predispus la hibernare, și nu doar din punct de vedere astrologic, iată că martie ne pregătește o sumedenie de surprize! Unele de care vă povestim de ceva timp. Dar abia acum începem să le conștientizăm. Saturn va intra în Pești, Pluto în Vărsător, iar Marte în Rac. Acestea sunt tranzitele care vor schimba nu doar a treia lună din 2023, ci câțiva ani. Saturn aduce multe lecții și teste pentru cei cu marcaj mutabil (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești), Pluto creează urcușuri, coborâșuri, trasformări radicale pentru cei cu marcaj fix (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător), iar Marte va ambiționa semnele cardinale (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn). Deci am putea spune că fiecare zodie va primi câte un mărțișor special. Cu siguranță nu ne vom plictisi în următoarele săptămâni!

Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Trebuie să ai atenție mărită în martie! Sănătatea trebuie să primeze, la fel și calitatea în orice domeniu al vieții. Pot exista pierderi în anturaj sau legate de profesie. Saturn vrea să te reconstruiești și să faci pace cu trecutul. Va fi momentul ideal să construiești o bază, o familie sau un alt proiect. Ai multe aspecte importante în următoarea lună. 

Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur

Saturn va dori să trăiești mai mult prezentul, așa că nu te gândi prea mult la viitorul îndepărtat, fiindcă nu o să te lase. Pe plan profesional, te poți bucura de reușite. Începi să vezi luminița de la capătul tunelului și devii mai selectiv cu oamenii din jur. Mai mult, o să apară un plus de claritate în zona de finanțe. 

Previziuni pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Vor apărea discuții legate de carieră și de statutul tău și pot interveni schimbări serioase. Dacă nu ai înțeles nimic din viața ta în ultimele luni, la final de martie, îți poți da seama câte ai învățat și cât ai evoluat. Devii mai conștient și mai inteligent. Provocările prin care ai trecut din august până acum nu au fost în zadar, așa că bucură-te de următoarele tranzite astrologice. 

Citește continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel