Previziuni numerologice pentru 2024. Adam Stavarache, la Pastila de Frumusețe / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Adam Stavarache, numerolog, este invitatul Andreei Cercel, în emisiunea Pastila de Frumusețe, de la Spectacola, DC News și  DC Medical.

Sâmbătă, 4 noiembrie, ora 15:00, avem o nouă ediție a Pastilei de Frumusețe, la Spectacola, DC News și DC Medical, iar invitatul săptămânii este Adam Stavarache, specialist în numerologie.

Mai este puțin, iar 2023 este pe cale să se încheie, astfel încât specialistul vine cu cele mai noi previziuni numerologice pentru anul 2024. Vom afla, astfel, la ce noi provocări trebuie să ne așteptăm din luna ianuarie, dar vom afla informații prețioase și cu privire la posibilitatea izbucnirii unui nou Război Mondial.

„Intrăm pe energia lui 9 în Feng Shui, este un an de Dragon, care este destul de impunător. În primul rând, în 2024 mulți oameni se vor căsători din interes, chiar dacă nu spun asta, vor face mulți nunți din interes, este anul banului. Asta înseamnă 8, bani, putere socială, asta înseamnă că putem vedea manifestări sociale, toată lumea va dori să fie impunătoare, o să iasă și la suprafață multe lucruri pe care noi nu le știam, atât la nivel politic, cât și la nivel mondial, nu rămâne nimic ascuns sub 8.”, ne va spune Adam Stavarache în cadrul emisiunii.

Există, de asemenea, și câteva zile de naștere ceva mai nefavorizate, care primesc și avertizări din partea numerologului. De asemenea, la polul opus, Adam Stavarache ne va spun că sunt și anumite persoane predispuse la o situație financiară extrem de prosperă, iar specialistul ne va dezvălui cum poți atrage banii în viața ta, dacă te numeri printre ele. Cu toate aceste subiecte interesante, dar și cu multe altele, vă așteptăm sâmbătă, 4 noiembrie, la Pastila de Frumusețe.

Temele abordate în această săptămână

Cum ne poate influența data de naștere viața

Previziuni pentru anul 2024

Zilele de naștere cu cele mai multe avertizări

Cea mai norocoasă zi de naștere

Zilele de naștere cele mai predispuse la bogăție


Nu ratați emisiunea „Pastila de Frumusețe”, de sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 15:00. Emisiunea  va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201   

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania      


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/     

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola   

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en    

Site: https://www.spectacola.ro/     

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel