Previziuni Jupiter în Taur. Astrolog Cătălina Mărăcineanu: "Să-l folosim pentru creștere și expansiune în toate aspectele vieții noastre."

Data publicării:
Sursă foto: Unsplash.com/ Vedrana Filipović
Descriere foto: Sursă foto: Unsplash.com/ Vedrana Filipović

Pe 16 mai, Jupiter își începe tranzitul în Taur. Cătălina Mărăcineanu, economist și astrolog financiar, ne-a oferit părerea sa despre modul în care vede acest tranzit. Ești curios să afli ce are de spus?

Iată ce ne spune Cătălina!

Jupiter, a cincea planetă de la Soare, parcurge cercul zodiacal în aproximativ 12 ani, petrecând în jur de 1 an în fiecare zodie.

Retrogradrează timp de 3,5 luni o dată la 399 de zile. Este planeta gigant a sistemului nostru solar, fiind de 318 ori mai mare decât Pământul.

În astrologie, este asociat cu reușita, învățământul superior, ceea ce se mărește într-un mod onorabil, bogație, prelați, biserici, șansa, generozitatea, dar și excesele.

Optimismul, oportunitatea, experiențele noi, lărgirea orizonturilor, relațiile cu străinii și cu străinătatea, precum și călătoriile îndepărtate, sunt alte cuvinte cheie care descriu planeta Jupiter.

Se consultă în harta natală pentru a cunoaște șansa nativului și a copiilor săi. Are domiciliul în Săgetător și în Pești, exaltarea în Rac, căderea în Fecioară și în Capricorn și exilul în Gemeni.

 

Află mai multe pe Astrosens.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel