Previziuni fantastice pentru Berbec, Rac, Leu, Pești, Vărsător. Foarte multe amânări pentru Pești!

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Kristina V
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Kristina V

Horoscop. Sezonul Taurului va provoca unele zodii să se autodepășească. 

Tranzitul Soarelui în semnul Taurului, până pe 21 mai, schimbă focusul. Suntem dornici de argumente concrete, nu ne mai aruncăm doar după vorbe, alegem să luptăm pentru a avea/a deține. Nu ne abatem de la ritmul propriu doar pentru a le face altora pe plac. 

Cu alte cuvinte, vom găsi mai ușor resursele prin care să manifestăm energia Taurului. Nu ne va fi frică să cerem cât valorăm, vom fi mai atenți cu banii și vom fi destul de pragmatici. 

Acolo pe unde trece Soarele, acolo reușim să construim pe termen lung și să avem răbdare.

Cu siguranță, până pe 21 mai, ne va păsa mai mult de tot ce înseamnă viață bună, plăceri, senzualitate, confort și estetic. 

Berbec / Ascendent în Berbec

Soarele se va întâlni cu Uranus și cu Mercur, vorbim mult despre partea financiară. Vor fi pierderi, desigur vor fi și câștiguri, însă ce câștigați, pierdeți din nou și se ridică, astfel, întrebarea: „pe ce se duc banii mei”? Unde merg toate aceste cheltuieli, oare nu cumva irosim foarte mult? Aici va fi accentul până pe 21 mai, în zona financiară unde va trebui să vă trasați mai clar niște bilanțuri și să vedeți exact cum și pe ce cheltuiți. Dar nu vă fie teamă pentru că veți reuși să găsiți idei noi și destul de îndrăznețe despre cum să faceți mai mulți bani. 

Rac / Ascendent în Rac

Soarele pătrunde în casa a 11-a. Faceți un bilanț. Cei care aveți proiecte începeți să deveniți foarte preocupați de ce iese din ele, de rezultate. Vreți să ieșiți la teatru, la film, este și o perioadă efervescentă, adolescentină, indiferent de vârsta pe care o aveți. Permiteți-vă să ieșiți cât mai mult în lume în următoarea perioadă. De asemenea, oamenii noi care apar nu vor fi întâmplători. Iar prietenii vechi vă vor fi de mare ajutor@

Leu / Ascendent în Leu

Soarele intră în casa a 10-a, aceasta este camera luminată, vreți mai multă atenție la serviciu. Ce pot să fac să obțin mai multă atenție în camera statutului profesional? Vreți să primiți respect, validare, sunteți permanent preocupați de a fi sus, de a fi lăudați. Și veți face tot ce vă stă în putință pentru a ajunge cât mai sus pe scara profesională. 

Citește continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel