Previziuni axa destin-karmă pentru toate zodiile, valabile până în ianuarie 2025

Data publicării:
Horoscop. Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Horoscop. Sursă foto: Freepik

Nodurile Lunare tranzitează axa Berbec-Balanță, unde vor sta până la începutul anului 2025, mai exact pe 28 ianuarie. Avem în vedere mișcarea medie a Nodurilor, nu pe cea reală. 

Așadar, Nodul Nord tranzitează semnul Berbecului, iar Nodul Sud pe cel al Balanței. Ce ne arată Nodul Nord? El reprezintă lecțiile fundamentale pe care trebuie să le învățăm în această viață.

Pe de altă parte, Nodul Sud simbolizează bagajul pe care îl aducem cu noi din viețile anterioare sau ca tipare transgeneraționale. De aceea, Nodul Sud este asociat cu vieți trecute, pedepse din trecut sau chiar karma.

Nodul Nord reprezintă viitorul și zona de disconfort, iar Nodul Sud simbolizează trecutul și tot ce ne este familiar. Acestea sunt puncte sensibile cu care ne naștem și pe care nu le putem controla. Din acest motiv, trebuie să învățăm să le echilibrăm.

Avem tendința de a reveni la obiceiurile moștenite sau din viețile anterioare, deoarece ne sunt confortabile. Uneori, nu vom dori să lucrăm cu elemente din trecut, ci vom dori să ne concentrăm doar pe drumul spre viitor. Aici apar conflictele și dramele.

Iată care sunt previziunile pentru TOATE semnele zodiacului până în ianuarie 2025!

Berbec/Ascendent în Berbec

Nodul Sud este în Casa a 7-a, cea a relațiilor. Pentru tine, va fi important ca relația să meargă bine! Totuși, un dezechilibru se va resimți în toate parteneriatele, fie ele afective sau profesionale. Nodul Nord îți arată că o relație nu va funcționa până nu îți îndrepți atenția asupra ta. Soluția nu se află în ceea ce spun cei din jur.

Taur/Ascendent în Taur

Nodul Sud se află în Casa a 6-a, iar Nodul Nord în Casa a 12-a. Până în 2025, pot apărea dezechilibre atât la locul de muncă, cât și în domeniul sănătății. Arhetipul Balanței, care tinde să facă pe plac tuturor, contribuie la această situație. Vrei să te înțelegi bine cu colegii, șefii și toți cei din jur. Ce indică Nodul Nord? Că te-ai cam neglijat pe tine însuți.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Nodul Sud este în Casa a 5-a, iar Nodul Nord în Casa a 11-a. Trebuie să realizezi că nu ești centrul universului. Mulți nativi pot întâmpina situații mai complexe legate de copii. Ce sugerează Nodul Nord? Să îți faci planuri pentru viitor și să privești dincolo de momentul prezent.

 

Citește mai departe pe astrosens.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel