Previziuni astrologice pentru anul 2022. Cum stau zodiile cu BANII și SĂNĂTATEA: „Este un an de cheltuieli”

Data publicării:
Cristina Demetrescu, captura foto PRO TV
Descriere foto: Cristina Demetrescu, captura foto PRO TV

Astrologul Cristina Demetrescu a dezvăluit care sunt previziunile astrologice pentru anul 2022, privind banii și sănătatea.

Astrologul Cristina Demetrescu a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV, acolo unde a vorbit despre ce ne rezervă astrele în 2022. 

 

Berbec

La Berbec avem vești bune, mai ales pe partea de sănătate, mai ales pentru cei care duc pe picioare anumite boli. Este un an în care vor găsi medici buni, soluții bune. Din punct de vedere al banilor, Berbecii stau pe niște comori anul acesta. Este un moment predestinat să facă niște schimbări. 

 

Taur

Taurii vor depăși cu bine anumite probleme, când vine vorba de sănătate. Ar trebui să aibă grijă tot anul la bani. Este un an de cheltuieli. 

 

Gemeni

Gemenii au destinul pe axa sănătății, fie că etse vorba despre ei, fie că este vorba despre o persoană apropiată. S-ar putea să fie nevoie să mai meargă pe la doctor. Lunile iulie și august sunt mai critice. După 14 aprilie, trebuie să aibă mai multă grijă la cheltuieli.

 

Rac

Racii s-ar putea să aibă niște sechele cu care vin din anii trecuți. Trebuie să facă niște investigații mai serioase. Poate să aibă unele dureri. Poate sistemul nervos nu este foarte ok și trebuie să caute soluții. Banii sunt pe economie. Trebuie să se gândească și la o pensie. Deocamdată trebuie să țină la economiile lor și să nu cheltuiască. Racul are un an bun profesional. 

 

Leu

După 14 aprilie, Leul trebuie să aibă grijă la metabolism, la alimentație. N-ar fi rău să facă analize de sânge, o ecografie. Leii ar putea valorifica anumite proprietăți, ar putea să scpae de ceva care nu este foarte profitabil. Este un an foarte bun financiar pentru ei. 

 

Fecioară

Fecioarele trebuie să își ajute puțin organismul, metabolismul. Adică să fie puțin atente la efectele îmbătrânirii. Și bolile cardiovasculare pentru Fecioare. Banii sunt foarte buni mai ales dacă vor să valorifice ceva. Poate să fie și o moștenire. Între luna mai și sfârșit de octombrie au o primă etapă foarte bună. Buzunarul va fi plin în 2022. 

 

Balanță

Balanța din punct de vedere medical are un an foarte bun. Terapiile sunt foarte bune anul acesta. E un an de renunțare, dacă vrei să nu te mai îngrași trebuie să renunți la dulciuri. Trebuie să meargă mai departe cu viața lor. E un an bun profesional. Iar câștigurile sunt pe măsură. 

 

Scorpion

Scorpionii pot chiar să studieze domenii care au legătură cu sănătatea. E un an foarte bun din punct de vedere medical. Să fie atenți la intoxicații. Tot până în aprilie trebuie să fie atenți la amenzi, bani care pot fi furați, credite care ar putea fi păguboase. Începutul de an este un pic mai problematic pentru Scorpioni. 

 

Săgetător

Săgetătorii pot avea multe probleme pe zona stomatologică, de endocrine sau orl. Se și cheltuie bani pe sănătate. Trebuie un buget destul de mare pentru anul 2022, să îsi rezolve toate problemele medicale. Săgetătorii vor aștepta niște bani. Trebuie să fie atenți la cheltuieli. 

 

Capricorn

Capricornul este posibil să treacă printr-o intervenție chirurgicală la început de an. Să aibă grijă la accidente. Din punct de vedere financiar, Capricornul trebuie să învețe să fie mai econom. Să nu riște foarte mult, dar să investească. 

 

Vărsător

Vărsătorii trebuie să fie mai atenți la răceli în luna martie - aprilie. Din luna aprilie atenție la sănătate și la relațiile de muncă. Stresul profesional poate să cauzeze oboseală, epuizare, burnout. Au un an financiar excelent, cu câștiguri destul de bune. 

 

Peștii vor avea probleme de sănătate în anul 2022. Trebuie luate toate problemele în serios. Apar anumite boli care nu mai pot fi vindecate atât de bine. Financiar vorbind este o perioadă foarte bună din mai până în octombrie.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel