Previziuni astrale pentru a doua jumătate a lunii mai 2024. Zodiile cele mai avantajate

Data publicării:
Horoscop. Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Horoscop. Sursă foto: Freepik

Iată ce le pregătesc astrele tuturor zodiilor în a doua jumătate a lunii mai 2024.

A doua parte a lunii mai se anunță a fi incendiară și spectaculoasă din punct de vedere astrologic! Soarele, Mercur, Venus, Jupiter și Uranus se vor afla toate în semnul Taurului pentru o perioadă!

Pe 18 mai, Soarele se apropie de Jupiter. Conjuncția aceasta este considerată a fi cea mai norocoasă din teoria astrologică. Putem spune că este cea mai fericită zi a anului 2024! Cu Jupiter în Taur vorbim de câștig, de productivitate, de a avea și de a deține, dar și despre economii sau investiții. Cu Jupiter în Taur, vrem să construim ceva, să așezăm, să punem baze.

Tot pe 18 mai, Marte face conjuncția cu Nodul Nord din Berbec. Acest aspect este unul destul de dinamic și agresiv. Cei introvertiți vor profita din plin!

Pe 23 mai, avem cea mai romantică zi din 2024! Venus se va împreuna cu Jupiter. Adică, iubirea face echipă cu generozitatea. Micul și Marele Benefic se întâlnesc în semnul resurselor, al plăcerii și al senzualității.

Pe 26 mai, Jupiter, planeta abundenței și a credinței, va intra în Gemeni, unde va rămâne până pe 10 iunie 2025. Cei care vor dori să facă o schimbare, să învețe, să călătorească și să fie curioși, vor avea în față multe posibilități de succes. Mintea va fi aliatul nostru cel mai de preț, mai ales dacă nu o vom lăsa să ruginească. Vom vorbi, împărtăși și asculta mai mult, într-un mod prietenos și amuzant.

Cu alte cuvinte, primim oportunități pe toate planurile! Dar, atenție! Astrele ne dau, dar nu ne bagă și în traistă!

Cei mai avantajați nativi ai lunii mai vor fi Taurii și Gemenii! Iată cum vor fi afectate toate zodiile!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel