Previziuni Amos, tarotolog: Copiii Indigo vor avea un rol foarte important în 2022

Data actualizării: | Data publicării:
Imagine cu rol ilustrativ, foto Unsplash/ Viva Luna Studios
Descriere foto: Imagine cu rol ilustrativ, foto Unsplash/ Viva Luna Studios

Amos a dezvăluit, într-un interviu pentru Astrosens, ce ne va aduce anul 2022. 

La fiecare început de an, pe lângă rezoluții și planuri, mai avem nevoie de ceva. De certitudini. De predictibilitate. Și cum pandemia ni le-a luat, oamenii își îndreaptă mai des ca niciodată atenția către specialiștii din domeniile spirituale.

Iar noi i-am ales pe cei care ne-au trecut pragul în 2021, atât pentru emisiunile, dar și pentru interviurile Astrosens. Și i-am întrebat ce cred ei că ne rezervă 2022.

Amos, pe numele său adevărat Paul Ionuț Simbotin, este unul dintre cei mai tineri și exuberanți tarotologi din România. După o discuție cu el, îți schimbi părerea despre tarot, bazată de cele mai multe ori pe prejudecăți.

Se descrie a fi „umanist-visător”. Aș spune că așa trebuie să și fii când studiezi/practici tarotul, și mai ești interesat și de studiul Kabbalei, al Hermetismului și al Astrologiei. Doar este un nativ Vărsător! Amos are o poveste de viață demnă de un serial de succes, sau de unul care să îți arate că există multiple posibilități în viață.

 

Previziunile lui Amos pentru 2022

 

Anul 2022 este un an cel puțin interesant dacă nu foarte important și face parte din prima etapă reală de dezvoltare spirituală a umanității. În anul 2021 ne-am integrat umbra ca și popor.

Energia lui va fi 6, ceea ce semnifică alegere, opțiune. Va există o selecție naturală a tot ceea ce am crezut că este adevărat dar de fapt nu este, se va face o triere a informațiilor primite, dar și a credințelor noastre. Omul va trebui să aleagă între a rămâne în zona de confort sau de a intra intr-un necunoscut ce îl poate transforma pentru totodeauna (lecția depășirii fricilor).

 

Citește continuarea articolului pe ASTROSENS.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel