Preotul Vasile Ioana, martorul unei minuni. Lumina Sfântă l-a vindecat: „Cu lacrimi în ochi m-am rugat Lui Dumnezeu să mă ajute”

Data publicării:
Părintele Vasile Ioana, foto Facebook
Descriere foto: Părintele Vasile Ioana, foto Facebook

Preotul Vasile Ioana a mărturisit minunea prin care a trecut în urmă cu mai mulți ani. Aflat la Ierusalim, preotul s-a rugat la Dumnezeu să îl vindece.

Preotul Vasile Ioana povestește cum, cu ani în urmă, a trăit o minune, chiar în noaptea de Înviere. Diagnosticat cu ulcer, preotul i-a cerut Domnului să-l vindece. 

 

 

"Momentul venirii luminii sfinte este unul cu totul deosebit. Eram mai tânăr, eram diacon. Am venit cu lumânarea mea de acasă. Şi aveam o problemă la stomac, un ulcer duodenal. Şi mi s-a spus că lumina este nematerială, un timp. Am văzut şi eu lucrul acesta.

Stăteam cu emoție sub candelele de la Sfântul Mormânt şi am zis: 'Doamne, dacă trimiți această lumină, ajută-mă şi pe mine, vindecă-mă şi pe mine', pentru că fiecare dintre noi ne dorim să se întâmple ceva cu noi, personal.

Și atunci, în acel moment, a venit lumina sfântă, patriarhul Diodor a ieșit cu lumina sfântă. Am aprins şi eu lumânarea şi am băgat lumânarea prin veșmântul meu, iar veșmintele acestea sunt foarte inflamabile. Am băgat lumânarea aici la stomac. Lumânarea ardea, dar nu mă frigea.

Și-am zis: 'Doamne, vindecă-mă de ulcerul meu'. Și din acel moment niciodată nu m-a mai durut stomacul. M-am vindecat de ulcer acolo, în faţa mormântului sfânt.

Cu lacrimi în ochi m-am rugat lui Dumnezeu să mă ajute, că mă durea stomacul cumplit când slujeam, şi am văzut o minune pe care am trăit-o pe pielea mea. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta.

Şi acum, şi în fiecare clipă a vieții noastre, dacă-L avem pe Dumnezeu în fața noastră, gândindu-ne că el vindecă bolile, suferințele noastre, el ne mai dă ceva: curăță gunoiul din mintea noastră.

Prin spovedanie şi împărtășanie, El ni se oferă.

El nu a înviat doar pentru cei de atunci, ci pentru fiecare dintre noi. Dacă ar învia Hristos în fiecare dintre noi, lumea ar fi mai bună.", a povestit preotul Vasile Ioana la Antena 3. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel