Premiile BET Hip Hop 2020: Beyoncé, premiul pentru cele mai bune versuri

Data actualizării: | Data publicării:
Giorgio Trovato, foto unplash
Descriere foto: Giorgio Trovato, foto unplash

În fiecare an, vedetele se pregătesc pentru a fi premiate, în urma muncii depuse din anul respectiv. Surpiză de proporții la evenimentul de anul acesta.  Premiile s-au ținuț lanț, doar unul singur a câștigat premiul cel mai valoros. Despre cine este vorba

Potrivit CNN premiile BET Hip Hop  au fost difuzate online.  Megan Thee Stallion a obținut victoriile pentru ”Hustler of the Year”, Hip Hop Artist of the Year și o colaborare cu cântăreața Beyoncé pentru „Savage (Remix)”, care i-a adus lui Beyoncé și premiul Sweet 16: Cele mai bune versuri.

Roddy Ricch a câștigat cântecul  și albumul anului pentru "Please Excuse Me For Being Antisocial". Pop Smoke, care a fost ucis în februarie, a fost încoronat cu titlul de cel mai bun artist nou hip hop.

Senatorul și candidatul la funcția de vicepreședinte Kamala Harris a avut o apariție surpriză pentru a încuraja spectatorii să voteze la alegerile de săptămâna viitoare, potrivit CNN.

Premiul pentru cel mai bun video l-a obținut ”Future featuring Drake - "Life is Good", iar premiul pentru cel mai bun duet a fost îndreptat către Chris Brown și Young Thug.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel