PREMIERE CINEMATOGRAFICE: ''Silent Night'' şi ''Twas the Night'' dau startul filmelor de Crăciun

Data publicării:
"Silent Night", captură video Youtube
Descriere foto: "Silent Night", captură video Youtube

"Silent Night" şi "Twas the Night (2021)" sunt noile propuneri ale cinematografelor din SUA, care dau startul filmelor de Crăciun. Pe afişele sălilor de cinema figurează de asemenea comedia "Red Rocket", filmul de animaţie "Flee" şi thriller-ul "Castle Falls" (2021), potrivit listei publicate vineri de site-ul Internet Movie Database (IMDB).


În "Silent Night", o comedie neagră, Nell, Simon şi Art, fiul lor, sunt gata să-şi primească oaspeţii, prieteni şi rude, la ceea ce ar urma să fie petrecerea de Crăciun perfectă. Perfectă cu o singură excepţie: toţi urmează să moară. Scris şi regizat de Camille Griffin, filmul îi are în distribuţie pe Keira Knightley, Matthew Goode, Roman Griffin Davis, Annabelle Wallis, Lily-Rose Depp, Sope Dirisu, Kirby Howell-Baptiste, Lucy Punch şi Rufus Jones.

 

Youtube video image


"Twas the Night" este o comedie de familie din seria clasică a filmelor de Crăciun. În Ajunul Crăciunului, neastâmpăratul Danny şi unchiul său Nick, iresponsabil dar bine intenţionat, descoperă ca Moş Crăciun este scos temporar din serviciu din cauza unui accident nefericit pe acoperişul familiei. Luând "hăţurile" în mâinile lor, cei doi se hotărăsc să meargă cu sania Moşului într-o mică plimbare şi să rezolve nedreptăţile care se fac în împărţirea cadourilor. Filmul este regizat de Grant Rosado şi Chris Rodriguez şi îi are în distribuţie pe Nicole Pringle, David S. Perez, Paul Van Scott, Lisa Panagopoulos, notează Agerpres.


O altă comedie, destinată însă publicului adult, este "Red Rocket" despre un fost star porno, Mikey Saber, care se întoarce într-un mic oraş din Texas unde s-a născut, deşi nimeni de acolo nu-l doreşte cu adevărat înapoi. Regizat de Sean Baker, după un scenariu de Baker şi Chris Bergoch, filmul îl are ca protagonist pe Simon Rex, în rolul lui Mikey Saber, într-o distribuţie din care mai fac parte Bree Elrod, Brenda Deiss, Ethan Darbone.

 

 


O altă premieră din acest weekend este "Flee", un film documentar de animaţie din 2021, regizat de Jonas Poher Rasmussen, după un scenariu de Poher Rasmussen şi Amin. Co-producţie Danemarca, Franţa, Norvegia şi Suedia, filmul spune povestea lui Amin, aflat pe punctul de a se căsători şi care decide să îşi dezvăluie trecutul, un secret pe care îl ţine ascuns de mai bine de 20 de ani. Flee", premiat anul acesta de juriul de la Sundance şi desemnat cel mai bun documentar nordic la Goteborg, a fost desemnat cel mai bun lungmetraj la Annecy Animation Festival, cel mai important eveniment de gen din lume.

 

 


Iubitorii genului thriller vor putea viziona în acest weekend "Castle Falls", regizat de cunoscutul actor de filme de acţiune Dolph Lundgren. Filmul îi are în distribuţie pe Scott Adkins, Jim E. Chandler, Kim DeLonghi şi pe însuşi Dolph Lundgren. 

În acest thriller, mai multe bande rivale caută milioane de dolari ascunse în clădirea dezafectată Castle Heights, ce urmează să fie demolată. Dar mai întâi trebuie să se ocupe de omul de serviciu care a găsit deja prada. Castle Heights se va prăbuşi în 90 de minute. Ceasul ticăie. Cine va găsi banii şi cine va ieşi de acolo în viaţă?Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel