Pregătirea pielii pentru vară. Totul despre epilarea definitivă. Maria Constantin, la Interviurile Spectacola și DC News

Data actualizării: | Data publicării:
Pregătirea pielii pentru vară. Totul despre epilarea definitivă. Maria Constantin, foto Instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Pregătirea pielii pentru vară. Totul despre epilarea definitivă. Maria Constantin, foto Instagram

Cântăreața de muzică populară Maria Constantin și Andreea Danciu, specialist în cosmetică, vin la Interviurile Spectacola și DC News, sâmbătă, de la ora 17:00, pentru a face o demonstrație de epilare definitivă și pentru a explica totul despre pregătirea pielii pentru vară. 


Pe principiul „fă-ți vara sanie și iarna căruță”, deschidem discuțiile despre îngrijirea pielii pentru vară. Cum picioarele și mâinile sunt cele mai expuse în sezonul cald, mai ales dacă mergem la plajă, epilarea părului nedorit devine unul dintre cei mai importanți pași în îngrijirea pielii. 

Există mai multe metode de a scăpa de părul nedorit: epilarea cu ceară, epilarea cu ajutorul lamei de ras și epilarea definitivă. 

Cântăreața de muzică populară Maria Constantin și Andreea Danciu, specialist în cosmetică, vor face o demonstrație de epilare definitivă și vor explica ce ritual de îngrijire ar trebui să adoptăm pentru a pregăti pielea pentru sezonul cald. 

 

Ce presupune epilarea definitivă, cât este de eficientă, care sunt beneficiile, dar și riscurile, aflați sâmbătă, de la ora 17:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și  DC News TV. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel