Practici negre în lumea modei. Cătălin Botezatu: Hai să fim realiști! Vă dați seama că nu se va ajunge la un proiect de lege...

Data publicării:
Catalin Botezatu, instagram
Descriere foto: Catalin Botezatu, instagram

Cătălin Botezatu a vorbit despre lumea modei și un fenomen des întâlnit care poate fi stopat prin informare și conștientizare.

Vorbim despre munca la negru din industria modei. Cum poate fi stopată? Ce trebuie să știe modelele despre munca freelancer și munca în cadrul unei agenții de modă?

'Modelele trebuie să înțeleagă că atunci când aparțin unei agenții sunt mult mai în siguranță. Agenția își ia efectiv, prin intermediul contractului, acest angajament față de model, fată sau băiat. De exemplu, în momentul în care are un job peste hotare și este trimis/trimisă acolo să lucreze și întâmpină probleme, agenția are datoria să întoarcă modelul acasă pe propriile resurse. Esta ca o protecție permanentă oferită de agenție. Mai mult, îți găsește mai repede de lucru. Bine-nțeles că un model freelancer ar putea spune că primește comision agenția, dar este firesc pentru că se cheltuie și se investesc bani. Dacă ești trimis în străinătate, din primele joburi se scad cheltuielile pe transport, cazare, după care banii revin în buzunarul modelului și un comision revine agenției.' a declarat Cătălin Botezatu.

Citește mai multe pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel