Pozițiile zodiacale cele mai predispuse să întâmpine dificultăți financiare. Energiile lor se află într-un conflict tensionat

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Travis Essinger
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Travis Essinger

Deși există mulți factori care intervin în ceea ce cauzează problemele legate de câștigarea sau economisirea banilor, astrologia te poate ajuta să-ți ofere o perspectivă asupra a ceea ce poate împiedica capacitatea ta de a face acest lucru, precum și asupra instrumentelor intrinseci și a punctelor forte personale pe care le poți folosi pentru a le depăși.

Conform astrologiei, anumite aspecte pot face ca o persoană să fie mai predispusă să aibă o relație mai dificilă cu banii. După cum explică creatoarea TikTok și astrologul profesionist Amy Tripp, LMSW, "acestea nu înseamnă neapărat că vei fi sărac", ci mai degrabă indică zonele în care s-ar putea să trebuiască să muncești mai mult pentru a obține confort financiar.

Pozițiile zodiacale cele mai susceptibile de a avea dificultăți financiare

1. Venus în cuadratură cu Saturn

Atunci când două planete se află în cuadratură, energiile lor se află într-un conflict tensionat. Iar când aceste două planete se întâmplă să fie Venus și Saturn, se poate arunca o umbră serioasă atât asupra vieții tale amoroase, cât și asupra finanțelor tale.

Deoarece ne concentrăm astăzi pe finanțe, Venus în cuadratură cu Saturn face ca o persoană să oscileze între a fi un zgârcit extrem și un cumpărător sălbatic. Uneori, persoanele cu acest aspect ajung să aibă prieteni care îi presează să cheltuiască bani pe lucruri care le pun la grea încercare finanțele. Alteori, aleg să se asocieze cu prieteni mai bogați pentru că își doresc acel tip de stil de viață și, pentru a păstra aparențele, cumpără lucruri pe care nu și le pot permite, în timp ce prietenii lor nu se dau seama.

2. Saturn în casa a 2-a sau a 8-a

Casa a doua este casa finanțelor și a bogăției personale, în timp ce casa a opta este casa bogăției și a posesiunilor altor persoane. Atunci când Saturn - o planetă malefică principală - se află în oricare dintre aceste case, este posibil să te confrunți cu greutăți financiare din când în când de-a lungul vieții tale.

În a doua casă, Saturn sugerează oportunități slabe în viață, în afaceri și la locul de muncă, tăind astfel șansele de a face suficienți bani. De asemenea, el poate destina o persoană unor locuri de muncă în care șefii nu plătesc bine sau te înșală în privința câștigurilor tale.

În casa a opta, Saturn se poate manifesta sub forma unor membri bogați ai familiei care fie nu vă lasă o moștenire, fie vă lasă cu datorii considerabile despre care nimeni nu știa că au acumulat în timpul vieții. Interesant este că un Saturn din casa a opta îți poate aduce rolul de manager financiar pentru banii altcuiva și poți câștiga o sumă bună într-o astfel de slujbă... atâta timp cât rămâi umil și nu încerci să speli nimic din ei pentru tine.

3. Venus în cuadratură cu Pluton

Acest aspect arată potențialul de a acumula datorii prin mici cheltuieli care se adună și devin astronomice. De asemenea, arată potențialul de a face achiziții pe bază de abonament și apoi de a uita de ele, ceea ce duce la o scurgere constantă de fonduri fără să realizezi ce se întâmplă.

4. Luna în casa a 2-a

Semnul individual al Lunii va influența cu siguranță cât de dramatic poate fi acest plasament pentru sănătatea ta financiară, dar, în general, faptul că Luna se află în casa a doua creează fluctuații frecvente în ceea ce privește puterea și potențialul tău de câștig.

5. Uranus în casa a 2-a

Uranus aduce energie antreprenorială și de schimbare oriunde merge. Iar în a doua casă, face ca o persoană să fie predispusă la a-și asuma riscuri financiare mari în speranța unor câștiguri mari în viitor, mai ales dacă are o afacere proprie sau gestionează acțiuni. Nu uitați, riscurile mari nu dau întotdeauna rezultate dacă nu aveți aspecte planetare norocoase care să vă protejeze în altă parte în harta natală.

6. Venus în aspecte dure cu Neptun

Fie că este vorba de un pătrat, o conjuncție sau o opoziție, atunci când planeta Venus se află într-un aspect dur cu Neptun în harta ta natală, trebuie să ai grijă la obiceiurile proaste de a cheltui. Acest aspect face ca o persoană să fie predispusă să cheltuiască excesiv pe lucruri care îi aduc plăcere - mâncare, distracții, substanțe etc. - având în același timp falsa impresie că are mulți bani și că își poate permite.

Pentru unii, acest lucru poate reprezenta un părinte sau un bunic cu obiceiuri financiare foarte proaste, pe care, fără să știe, le-a transferat copiilor lor.

7. Venus în cuadratură cu Jupiter

Acest aspect poate reprezenta uneori o persoană cu părinți divorțați care au crescut în două gospodării diferite care i-au expus la atitudini diferite față de viață și bani. Și, deși acest aspect în sine nu va crea greutăți financiare, mai ales dacă cineva aparține deja unui mediu mai înstărit (în ciuda dramei familiale), face ca o persoană să fie predispusă să cheltuiască peste posibilitățile sale și să acumuleze o datorie uriașă. Aveți grijă însă. Acest aspect face, de asemenea, ca o persoană să fie predispusă la "cheltuieli de răzbunare" pentru a-i arăta fostului iubit cât de uimitoare este viața lor după încheierea relației, potrivit yourtango.com 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel