Povestea tinerei care nu s-a mai epilat de un an. Motivul incredibil pentru care s-a transformat în ”femeia cu mustață”/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

O tânără a șocat pe toată lumea, după ce a ales să nu se mai epileze, de un an de zile. Motivul este unul incredibil.

Eldina Jaganac, o tânără în vârstă de 31 de ani, din Danemarca care a ales din luna martie a anului trecut să nu se mai epileze. Mai exact, aceasta a decis să nu-și mai epileze mustața și să nu-și mai penseze sprâncenele. Odată cu trecerea timpului, sprâncenele s-au unit, iar mustața a devenit extrem de vizibilă.

Tânăra a mers pe principiul că dacă un bărbat poate să stea fără să-și facă barba și fără să se penseze, ea de ce nu ar putea să o facă? Pe lângă acest lucru, Eldina Jaganac a mărturisit că, de când a luat acestă decizie, a cheltuit mai puțini bani și nu mai este nevoită să petreacă atât de mult timp în fața oglinzii pentru a se aranja.

”Înainte să-mi las sprâncele și mustața să crească, am simțit că există opțiuni extrem de limitate pentru modul în care trebuie să arate femeile. În comparație cu bărbații, trebuie să cheltuim mai mulți bani și să pierdem mult timp pentru a ne aranja atunci când ieșim în public. Dacă un bărbat nu se bărbierește sau nu se pensează, nimeni nu observă. Nimeni nu comentează. Nu este este nimic ieșit din comun”, a declarat tânăra, potrivit presei internaționale.

Eldina Jaganac a mărturisit că această decizie i-a adus și multe jigniri din partea celor din jur și este adesea agresată verbal pe stradă, iar bărbații strigă la ea să se epileze și să se penseze. 

Cu toate astea, tânăra a decis să nu bage în seamă răutățile și să-și vadă în continuare de viața ei.

”Bărbații țipă la mine să îmi smulg sprâncenele și mustața, dar eu le consider o binecuvântare. Acum, am ales să mă concentrez pe sarcinile și obiectivele pe care trebuie să le îndeplinesc și mai puțin pe modul în care apar atunci când ies din casă. Nu-mi pasă dacă unii oameni de pe stradă mă plac sau nu, pentru că probabil nu-i voi mai vedea vreodată”, a mai adăugat Eldina Jaganac.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eldina Jaganjac (@eldina_jaganjac)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel