Povestea șocantă a unui câine polițist erou. Patrupedul și-a continuat misiunea și a prins infractorul, după ce a fost înjunghiat de 5 ori

Data actualizării: | Data publicării:
Câine polițist, sursa unsplash/ autor Jason Jarrach
Descriere foto: Câine polițist, sursa unsplash/ autor Jason Jarrach

Un câine poilițist a fost înjunghiat de cinci ori în timpul unei misiuni. Chiar și rănit, animalul a reușit să prindă infractorul.

Un câine polițist este norocos că a scăpat cu viață, după ce a fost înjunghiat de cinci ori de un infractor. Câinele a avut curajul de a sări la gâtul acestuia și, deși a fost grav rănit, el nu a încetat și a reușit să prindă bărbatul înarmat cu un cuțit de bucătărie.

Kaiser, câinele erou, era de serviciu alături de polițistul care a primit în ziua respectivă ajutorul patrupedului și a fost chemat pentru a rezolva o situație în care un bărbat intrase prin efracție în casa unei familii din sudul Londrei. După ce a reușit să-l identifice pe infractor, Kaiser a fost înjunghiat de nu mai puțin 5 ori de câtre acesta, însă nu a încetat să-și apere stăpânul și să-l prindă pe cel care l-a rănit, până când patrula de polițiști au intervenit și l-au mobilizat pe bărbatul infractor.

Deși acesta a fost înjunghiat în zona capului, a reușit să scape cu viață. Acum se află la în spital, la secția de recuperare, în cabinetul veterinarului, iar specialiștii spun că acesta va supraviețui și va avea parte de o vindecare completă. Cu toate astea, momentan nu se știe dacă acesta se va mai întoarce la muncă.

Infractorul ar suferi de probleme mintale și a fost reținut. 

„Kaiser a fost înjunghiat de mai multe ori și este norocos că este în viață. Omul care i-a cauzat aceste răni suferă de probleme mintale. Kaiser primește ajutorul medical de care are nevoie în procesul de vindecare și vom stabili ulterior dacă bărbatul va fi acuzat”, potrivit dailymail.co.uk.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel