Povestea incredibilă a solistei trupei Millenium: „Tatăl Olgăi a dispărut în condiții misterioase”

Data publicării:
Trupa Millenium, sursa TVR2
Descriere foto: Trupa Millenium, sursa TVR2

Olga Gorcinschi, solista trupei Millenium, a avut o copilărie tare grea, mai ales după dispariția tatălui pe când ea avea doar 10 ani. Artista are o poveste de viață impresionantă. 

Invitații Marinei Almășan, trupa „Millenium” din Chișinău, cea mai longevivă și valoroasă formație din Republica Moldova, vine sâmbătă, 30 octombrie, de la ora 15:00, la “Femei de 10, bărbati de 10”, la TVR2.

Dincolo de poveștile legate de aventurile pe glob ale acestor minunați artiști de peste Prut, coordonați de Vlad Gorgos, Marina va prezenta, în premieră și povestea Olgăi Gorcinschi, solista trupei, artist emerit al Republicii Moldova. Despre povestea tristă din copilăria ei s-a făcut un cântec care a reprezentat Republica Moldova la Eurovision.

„Am fost extrem de emoționată când am aflat că tatăl Olgăi , pilot militar, pe când artista era o copiliță de 10 ani, a dispărut, în condiții misterioase: avionul pilotat de el a dispărut de pe radare , undeva , deasupra Africii și nimeni nu a mai știut niciodată nimic despre el și întregul echipaj. Cu această traumă si-a început drumul prin viață frumoasa Olga, o artistă fascinantă și atunci cand cântă, dar și atunci când vorbește. De altfel, Moldova a concurat , cu ceva ani in urmă, la Eurovision cu o melodie dedicată memoriei tatălui Olgăi”, a povestit Marina Almășan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel