Povestea incredibilă a femeii cu două perechi de sâni. S-a ascuns zece ani sub haine largi/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:
Phoebe Ellis, sursa instagram
Descriere foto: Phoebe Ellis, sursa instagram

Phoebe Ellis, din Hertfordshire are o poveste incredibilă. Femeia s-a născut cu două perechi de sâni. Timp de zece ani, femeia s-a ascuns sub haine largi, bărbătești.

Phoebe Ellis a uimit pe toată lumea cu povestea ei. Timp de zece ani, femeia și-a ascuns corpul sunt haine largi, deoarece s-a născut cu o dublă pereche de sâni. După ce ani buni s-a chinuit să se opereze și a fost refuzată de patru ori de către NHS, aceasta a fost supusă unei intervenții care a făcut-o să-și recapete încrederea în sine și să scape de această problemă.

Problemele femeii au început la vârsta de 12 ani, când a observat că un sân de mărimea unei mingi de tenis îi atârna de axila stângă. La 15 ani, Phoebe a văzut o altă masă pe partea dreaptă.  A durat aproape un deceniu pentru a obține, în cele din urmă, răspunsurile. În tot acest timp, medicul ei de familie a insistat că nu este nicio problemă.

Pe lângă faptul că nu îi plăcea cum arăta din punct de vedere estetic, Ellis s-a temut să nu fie vorba de vreo boală nemiloasă precum cancerul.

Anii au trecut și Phoebe, acum în vârstă de 22 de ani, a mers la medicul ei de patru ori pentru a solicita îndepărtarea lor, însă a fost refuzată deoarece problema era considerată cosmetică. Conform fetei, asta înseamna că nu va fi decontată, în ciuda faptului că nu a fost niciodată diagnosticată corect și nici măcar nu i s-a făcut o ecografie pentru a identifica adevărata problemă.

”Eram în pragul sinuciderii și mă simțeam ca un monstru. Nu știam să mă privesc cu niciun fel de iubire pentru că aveam aceste deformări ciudate. Eram atât de jenată și nu puteam fi niciodată intimă cu vreun iubit.

Nu m-am simțit niciodată confortabil cu nimeni pentru că mi-a fost rușine să creadă că sunt o ciudată. Nu m-am simțit niciodată sexy. Nu m-am simțit niciodată dorită. M-am simțit ciudată, scârboasă și tricourile largi erau favoritele mele”, a povestit Phoebe.

 ”I-am spus că nimeni nu mă înțelege și că îmi strică viața. Nu mă puteam privi în oglindă fără să simt dezgust din cauza acestui oribil defect. Chiar dacă pierdeam în greutate, tot aș fi avut acele bucăți acolo.”, a adăugat tânăra.

Ulterior, aceasta s-a operat pe banii ei și a scăpat de cele două tumori. Conform specialistului, Phoebe are o afecțiune numită țesut mamar axilar, care afectează între 2-6% dintre femei.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by औं ༀ唵 røckyॐ ૐ Phoebe Ellis (@97rocky)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel