Povestea emoționantă a soldatului care și-a reîntâlnit iubita după 75 de ani. Dragostea adevărată învinge

Data publicării:
Captura video youtube, BBC
Descriere foto: Captura video youtube, BBC

Prima iubire nu se uită niciodată! Asta au demostrat-o și un soldat american și o franțuzoaică, care s-au revăzut după 75 de ani și au retrăit fiorul primei iubiri. Chiar dacă a trecut mai bine de jumătate de secol, KT Robbins a păstrat mereu vie în inima sa amintirea primei sale iubiri, sperând că într-o zi o va revedea.

KT Robbins a întâlnit-o pe franțuzoaica Jeannine Ganaye într-un orășel situat în partea de nord a Franței. Cei doi au petrecut doar două luni împreună, până când KT Robbins a fost trimis pe frontul asiatic, în război. A fost ultima oară când s-au văzut. 

"Nu o să-mi ieși niciodată din inimă"

Chiar dacă au fost nevoiți să se despartă, cei doi și-au jurat iubire veșnică și, și-au promis că o să se revadă. "I-am spus că mă voi întoarce și o voi lua cu mine în America, dar lucrurile nu s-au întâmplat chiar așa", le-a mărturisit veteranul de război jurnaliștilor de la France 2. Impresionați de povestea celor doi, aceștia le-au sărit imediat în ajutor. Grație fotografiilor pe care KT Robbins le-a păstrat cu sfințenie, dar și cu multă speranță, au reușit să-i dea un deznodământ fericit poveștii de dragoste. Întors în orășelul în care și-a cunoscut marea iubire, veteranul american a regăsit-o pe cea care i-a furat inima, în urmă cu 75 de ani. Regăsirea dintre cei doi a fost una extrem de emoționantă. "Te iubesc și nu-mi vei ieși niciodată din inimă", i-a transmis fostul militar, primei și ultimei sale iubiri.

Iată și videoclipul emoționant, care nu mai are nevoie de niciun comentariu, trebuie doar să-l trăiți:

Youtube video image

 

 

 

 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Social


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel