Povestea emoționantă a soților care au murit la 100 de ani, ținându-se de mână

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Joshua Hoehne
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Joshua Hoehne

Doi soți, ambii în vârstă de 100 de ani, au murit ținându-se de mână.

Un soț și o soție, ambii în vârstă de 100 de ani și căsătoriți de aproape opt decenii, au murit ținându-se de mână în aceeași zi, la câteva ore distanță, scrie Metro.

Hubert și June Malicote s-au întâlnit la Biserica din Hamilton, Ohio, în 1941, și s-au căsătorit doi ani mai târziu. Soțul și soția au murit la 20 de ore distanță, pe 30 noiembrie, respectiv 1 decembrie, la Hospice of Hamilton.

Familia Malicote a sărbătorit Ziua Recunoștinței cu o zi înainte de sărbătoare, găzduind o petrecere cu pizza pentru întreaga lor familie. Fiul lor, Sam Malicote, în vârstă de 76 de ani, a declarat pentru Dayton Daily News că "totul a fost bine".

Dar în acea noapte, June s-a îmbolnăvit și fiica ei, Jo Malicote, în vârstă de 70 de ani, a dus-o la un spital. Hubert și-a vizitat soția vineri după Ziua Recunoștinței și "s-a stricat", conform lui Sam.

"S-a prăbușit într-adevăr", a spus Sam.

Hubert a fost internat și el la spital, în aceeași cameră cu June și ambii au rămas inconștienți. Mâinile le-au fost puse împreună. Nici unul dintre ei nu și-a recăpătat cunoștința. Hubert a murit la 21:15 și a urmat June, a doua zi la 17:40. Hubert a murit cu o "inima frântă", a spus Sam.

"Au plecat împreună", a spus fiul cuplului.

Află pe DC NEWS cum s-au cunoscut cei doi



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel