Post Malone s-a prăbușit pe scenă, în timpul unui concert. Artistul a avut nevoie de îngrijiri medicale/ VIDEO

Data publicării:
Sura foto: Post Malone, captură YouTube/ Jay Bling
Descriere foto: Sura foto: Post Malone, captură YouTube/ Jay Bling

Post Malone a căzut pe scenă, sâmbătă seară, în timpul unui concert în Saint Louis. Medicii i-au sărit imediat în ajutor. 

Rapperul Post Malone a suferit o căzătură și s-a lovit la coaste, sâmbătă, când a căzut printr-o deschizătură a scenei în timpul spectacolului său din St. Louis, potrivit managerului său.

"Vă mulțumesc tuturor pentru urările de bine! @postmalone nu și-a rupt coastele, mulțumită lui Dumnezeu", a scris duminică pe Instagram managerul rapperului, Dre London. "Am făcut radiografii la spital după spectacol și au declarat că și-a învinețit coastele!".

Post Malone cânta la Enterprise Center din centrul orașului St. Louis când a căzut.

Tana Cantrell, care a asistat la concert, a declarat pentru CNN că accidentul a avut loc după aproximativ o oră de la începerea spectacolului.

"În acel moment, din unghiul meu, părea că s-a prăbușit pe scenă, apucându-se de mijlocul pieptului", a spus Cantrell. "Puteai să vezi pe fața și pe corpul lui cât de multă durere avea și atunci am știut că este ceva serios. Îi tremurau picioarele de durere".

"Din alte unghiuri se putea vedea că era o gaură în scenă prin care căzuse atunci când i-au coborât chitara și nu au reușit să pună podeaua la loc la timp", a adăugat Cantrell.

După aproximativ 10 minute, Post Malone s-a ridicat, cu ajutorul altora, și a mers să ia o pauză, potrivit lui Cantrell. După ce s-a întors pe scenă, acesta și-a cerut scuze în mod repetat înainte de a termina spectacolul, a spus Cantrell.

Dre London l-a lăudat pe rapper pentru că a terminat spectacolul "în adevărata manieră Posty".

"Chiar nu cunosc niciun artist ca el", a continuat postarea de pe Instagram.

Duminică, rapperul și-a cerut scuze și le-a mulțumit fanilor săi din St. Louis într-un videoclip postat tot pe Instagram de Dre London. Acesta a confirmat spusele lui Cantrell, care a spus că a căzut printr-o gaură care trebuia să îi susțină suportul de chitară.

"Tocmai ne-am întors de la spital și totul este bine", a spus Post Malone în videoclip. "Mi-au dat niște calmante și tot ce trebuie, așa că putem continua să ne facem de cap în turneu", potrivit CNN. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel