Porți mască și te machiezi? Ce produse ar trebui să folosești. Mirela Vescan explică VIDEO

Data publicării:
 Ej Agumbay, unsplash
EXCLUSIV
Descriere foto: Ej Agumbay, unsplash

Mirela Vescan, make-up artist, a vorbit la Interviurile Spectacola despre problemele provocate de purtarea incorectă a măștii de protecție, dar și despre produsele pe care să le folosim atunci când purtăm mască.

Machiajul și masca de protecție nu sunt chiar cea mai fericită combinaie. Cu toate acestea, masca a devenit parte din rutina zilnică și accesoriul principal, așa că este nevoie să găsim solutii și să ne adaptăm. Dacă machiajul tău ajunge întotdeauna pe mască, murdărind-o, Mirela Vescan vine în ajutorul nostru cu cele mai bune sfaturi, dar și cele mai bune trucuri de machiaj pentru această situație.

"Masca nu ne afectează machiajul, ne afectează  tenul. A apărut, cum spune soțul meu, tenul de mască, tenul de pandemie, tenul care, de la vârful nasului, în jos este iritat, este sensibil, este agitat și, atunci, machiajul devine o necesitate și nu trebuie să renunțăm la el. Nu am avem voie să nu folosim fond de ten. În mod normal, noi ne putem inventa acasă un bb cream. Mixăm puțin fond de ten, cu un produs din generația primer și obținem un fond de ten light, bun, pentru fete, pentru băieți, pentru selfie, pentru toată ziua. Acum , ar trebui să mixăm fondul de ten, dar nu cu un primer, ci cu o cremă calmantă, un unguent, ceva de farmacie. Și pudra trebuie mixată cu o pudră antibacteriană, cu ceva care să ne ajute în această zonă pentru că, tenul chiar devine sensibil. Ne transformăm în două persoane diferite, ca o carte de joc. Zona de bărbie, zona din jurul gurii și obrajii se irită și sunt deja foarte sensibili."

Să porți un jur sub mască, poate fi o provocare. Rujul nu trebuie exclus din rutina noastră de makeup, însă, trebuie să alegem cu atenție ce tip de ruj folosim.

"Dacă folosim un ruj clasic, atunci rămânem cu urme de ruj pe mască. Trebuie să folosim un ruj rezistent la transfer, iar atunci nu o să mai fie nicio problemă," a spus Mirela Vescan.

 

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel