Plantele pe care trebuie să le ai în casă de Crăciun ca să atragi abundenţa şi bunăstarea. Lidia Fecioru: "Este simbolul sărbătorii"

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor CHUTTERSNAP
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor CHUTTERSNAP

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt plantele pe care trebuie să le avem în casă de Crăciun.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de pe Antena 3, care sunt plantele pe care trebuie să le avem în casă de Crăciun pentru a atrage abundenţa şi bunăstarea.

Se spune că bradul trebuie să fie în casă, iar Crăciuniţa este a doua. Bradul este magia sărbătorii, este simbolul sărbătorii. La mine este o tradiţie şi bradul se face astăzi, pe 24 decembrie. Nu se face bradul înainte.

Măcar o crenguţă. Ceva pe uşă, ceva tot trebuie să fie.

Florea Crăciunului este o altă plantă şi este la modă acum. Se poate dărui cu toată dragostea. Vâscul este din tradiţia noastră şi aduce abundenţă. Mai există o plantă care are nişte pomişoare roşii. La noi se pune această plantă tot pentru abundenţă şi noroc. Era planta care era mereu de Crăciun, pusă pe masă, pusă într-o vază. Era pentru prosperitate.

De obicei, Crăciuniţa nu înfloreşte decât în perioada Crăciunului. Ştie Universul cum să le facă. Noi suntem mici şi neputincioşi.

Tradiţii şi superstiţii în ziua de Crăciun, cu Lidia Fecioru

În ziua de Crăciun, să nu uităm, când mergem la slujba de la biserică, să avem un bănuţ în buzunar pe care să îl punem în portofel lângă bănuţii noştri să ne aducă bănuţi.

Şi în noaptea de Sfântul Vasile să nu uitaţi să faceţi acest lucru. Dimineaţă, pe 1 ianuarie, tot la fel. Să aveţi bănuţul în buzunar când începe anul. Şi îl păstrăm acolo în portofel.

În această perioadă, oamenii devin mai buni, deşi mi-aş dori să fie mereu buni. De fiecare sărbătoare, fie că este Paştele, Crăciunul, să ne îmbrăcăm frumos, să trăim clipa, să ne bucurăm de aceste clipe frumoase pentru că sunt unice.

Degeaba te cerţi la Crăciun şi mai stai un an de zile ca să îţi ceri iertare, la Crăciunul celălalt, pentru că e timp pierdut. Să încercăm să trăim cu adevărat lucrurile. Şi noi, cei care suntem mai în vârstă, trebuie să le dăm copiilor tradiţia. E foarte important. Să nu ne moară tradiţia. Tradiţia este cea mai importantă.

Aşa cum ne vom creşte copiii, aşa îi vom avea.”, a spus Lidia Fecioru. 

Remediul natural care tratează afecţiunile sistemului nervos

Lidia Fecioru a prezentat un nou leac în emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3. De data aceasta, bioenergoterapeutul a dezvăluit remediul natural care tratează afecţiunile sistemului nervos.

"Există la plafar un fel de smoală de mesteacăn. Ea nu este aşa bună la gust, dar este foarte bună pentru organismul nostru.

Această smoală de mesteacăn este foarte bună pentru sistemul nervos, pentru isterii, dar şi pentru piele.

Pe o bucăţică de pâinică punem câte cinci picături. O mâncăm seara, înainte de culcare.

Repetăm asta timp de 24 de zile, fără întrerupere

Smoala de mesteacăn este foarte bună pentru angină cronică, pentru cei care au probleme cu ficatul şi au lichid, dar şi pentru cei care au fel de fel de afecţiuni ale pielii.

Este bună şi pentru cei care au acnee şi au rămas cu semne. Este bună şi pentru cei cu zonă zoster sau pentru cei care au bătături dureroase.", a spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel